Légzőrendszeri problémák

Ár

3200 Ft16500 Ft
1320016500

Márkák

Megjeleníthető tételek 31
Biotermal 300dpi (1)
3 200 Ft

Alkalmas légúti megbetegedések kezelésére, enyhíti az ízületi problémákat és a gerincfájdalmat. Hatékony ekcéma, kiütések és egyéb bőrproblémák esetén. Támogatja a sérülések utáni lábadozást, segít a fizikai, lelki és...

427
Grepofit nosol aqua
4 400 Ft

Hatékony megfázás esetén, enyhíti a tüneteket, segíti a gyorsabb gyógyulást, megelőzi a betegség visszatérését, és javítja az orrnyálkahártya tisztaságát. Ajánlott klímatizált helyiségekben.

232
Balneol 300dpi (2)
4 700 Ft

Támogatja az ízületek regenerálódását, enyhíti a gerincfájdalmat és segíti a sérülések gyógyulását. Alkalmazható gyulladásos bőrbetegségekre, légúti fertőzésekre és asztmára. Hatékony nőgyógyászati és urológiai...

397
Cistus Complex
5 000 Ft

Hatékonyan alkalmazható vírusos megbetegedések esetén. Küzd a baktériumok, gombák és Chlamydia okozta fertőzések ellen. Segít a felső légúti gyulladások kezelésében és erősíti a szervezet csökkent ellenálló képességét.

226
Three King 400dpi (1)
5 000 Ft

Arany részecskékkel gazdagított értékes illóolajok. Segít megelőzni a fertőző betegségek terjedését, erősíti az immunrendszert, hozzájárul a légutak felszabadításához és megkönnyíti a légzést. Nyugtató hatású.

439
TADE fulgyertya
5 300 Ft

Az ánizs illatú fülgyertya tökéletes választás emésztési és légúti problémák, valamint bakteriális fertőzések esetén. Emellett enyhíti az émelygést és a puffadást.

60
TADE fulgyertya
5 300 Ft

A borsmenta illatú fülgyertya ideális választás reuma, különböző fertőzések, bőrproblémák és fejfájás esetén. 

47
TADE fulgyertya
5 300 Ft

A citromfű illatú fülgyertya ideális választás húgyhólyag fertőzések, emésztési zavarok, szalmonella és izomszakadás esetén.

46
TADE fulgyertya
5 300 Ft

Az eukaliptusz illatú fülgyertya segítséget nyújt légúti, vírusos, bakteriális valamint gombás fertőzések esetén.

45
TADE fulgyertya
5 300 Ft

A levendula illatú fülgyertya hatékony megoldás légúti fertőzésekre, magas vérnyomásra, menstruációs problémákra, bőrproblémákra és idegi feszültségre.

55
TADE fulgyertya
5 300 Ft

A szantál illatú fülgyertya segíti a gyulladások csökkentését, kezeli a légúti megbetegedéseket, hólyagproblémákat, valamint a bakteriális és gombás fertőzéseket.

56
TADE fulgyertya
5 300 Ft

A szegfűszeg illatú fülgyertya hatékony megoldás kardiovaszkuláris problémákra, cukorbetegségre, reumára, vírusos és bélfertőzésekre, valamint fájdalomcsillapításra és aknéra.

57
Fel
További termékek
összesen 31 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.