Elektroszmog elleni védelem

Leegyszerűsítené-e a dolgunkat? Vagy bonyolultabbá válna minden? Megrémülnénk? Valószínűleg azonnal cselekednénk, és megvédenénk magunkat tőle. Mint ismeretes, a technológiai fejlődésnek mindig két oldala volt: egy kellemes és egy meglehetősen kellemetlen. Általában inkább az előnyöket látjuk, és figyelmen kívül hagyjuk a hátrányokat. Mindenhol áramellátás, folyamatos elérhetőség, erős wifi hálózat, kényelmes hangvezérlés, számítógépes munka bárhol-bármikor, és sorolhatnánk még. De mi a helyzet az árnyoldallal? Mi az ára ennek a kényelemnek?

Elektroszmognak hívunk minden mesterségesen generált elektromos, mágneses és elektromágneses mezőt (EMF). Ezeket a mezőket az erejük (amplitúdójuk), oszcillációjuk (hullámhosszuk) és rezgésszámuk (frekvencia) jellemzi. Megkülönböztetünk magas és alacsonyfrekvencia mezőket, amelyek – mint az optikai sugárzás is – a nem ionizáló sugárzáshoz tartoznak. Mindazonáltal az ilyen típusú sugárzásnak egészségügyi következményei vannak.
Bizonyos körülmények között ez úgynevezett rezonanciahatásokhoz vezet. A természetesen előforduló EMF evolúciós paraméterek a belső testi funkciók orientálását és ellenőrzését szolgálják. A technikai eredetű EMF blokkolhatja vagy akár teljesen megakadályozhatja a természetes folyamatokat.

Azt a tényt, hogy az elektromágneses mezők jelentős negatív hatással vannak az emberi egészségre és a környezetre, már számtalan neves tudós és orvos bizonyította a múltban. A kompetenciakezdeményezés, a BioInitiative munkacsoport, az Európai Környezetvédelmi Ügynökség, a Svájci Szövetségi Környezetvédelmi Hivatal, az IARC (WHO), a Rák- és Környezeti Betegségek Tanulmányozásának és Ellenőrzésének Nemzeti Intézete és más nemzetközileg elismert kutatóintézetek tanulmányai és jelentései részletesen foglalkoznak az elektromágneses mezők emberre gyakorolt káros egészségügyi hatásaival.

A PubMed cikke: Bizonyíték a koronavírus-betegség-19 és a vezeték nélküli kommunikációból származó rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettség, köztük az 5G közötti kapcsolatra

Elektro-hiperérzékenység tünetei: fáradékonyság, fejfájás, szédülés, fülzúgás, alvási nehézségek, bőrkiütések, figyelem és koncentrációs zavar, szorongás.

A körülöttünk lévő negatív környezeti hatások nagy részét nem tüntethetjük el egyszerűen, de természetes körülményeket tudunk biztosítani, hogy a víz ismét víz, a levegő újra levegő, és a Föld újra Föld legyen.

Ezt az újra természetközeliséget idézik elő a memon bionikus védelmi eszközök.

Ár

21990 Ft685990 Ft
121990685990

Márkák

Megjeleníthető tételek 7
bottle 800x800
21 990 Ft

Az intelligens megoldás a renaturált vízhez útközben.

10-01-00-19
body sport black and white 1920x1920
34 990 Ft

A különösen robusztus társ az útra és a sportoláshoz.

57/FEHERML
body classic silver anthrazit 1920x1920
44 990 Ft

Ideális társ útközben, elegáns, praktikus személyvédelem.

54/FEH
mobile white 800x800
44 990 Ft

Az intelligens megoldás minden mobiltelefonhoz, laptophoz, tablethez.

51/FEH
wlan 800x800
89 990 Ft

Intelligens megoldás a WIFI routerekhez és jelismétlőkhöz.

MWL-S01
car set s
186 990 Ft-tól

Védelem a modern multimédia eszközökre járművekben WIFI, Bluetooth, GPS stb. csomag kedvezménnyel

283/S
combi l plug 800x800
685 990 Ft-tól

Az intelligens megoldás lakó- és üzlethelyiségek számára dugaszolható változatban.

292/S
összesen 7 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.