Energetizálók és Melegítők

A Piokal termékcsalád, többek között a biotermikus talpbetétek, arcmaszkok és övek széles választékával, különleges öngyógyító és energetizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a termékek elősegítik a test hőmérsékletének szabályozását, javítják a mikrokeringést, és harmonizálják a test energiaáramlását, így támogatva az egészséges életmódot és a fájdalomcsillapítást. Alkalmasak urológiai, nőgyógyászati problémák, migrén és különböző keringési zavarok kiegészítő kezelésére, valamint a mindennapi stressz enyhítésére.

Ár

8500 Ft17980 Ft
1850017980

Márkák

Megjeleníthető tételek 3
PIOKAL betet scaled
8 500 Ft

Ez a speciális talpbetét a test energetikai mezőjét stimulálja, elősegítve a jobb keringést és a hőellátás harmonizálását. Több tudományos vizsgálat is igazolja hatékonyságát, sőt János Pál Pápa is használta.

212
derekov
15 980 Ft

A Piokal biotermikus öv elősegíti a test belső öngyógyító erőinek harmonizálását és optimalizálja az energiaáramlást a szervezetben, különösen a keleti orvoslásban ismert meridiánpályák mentén. Ideális választás...

218
PIOKAL maszk
17 980 Ft

A legújabb, természetes és egyben nagyon hatékony arcbőr-regeneráló módszer, ajánljuk a hölgyeknek és az uraknak egyaránt!

215
összesen 3 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.