Egyedi talpbetétek

A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

Miért ajánljuk a Podiart termékeket?

● megbízható orvostechnikai háttér
● magas szintű tervezés, ortopéd technikusok szakértelmével
● személyre szabott minőség, manufakturális előállítás
● garancia az elkészült termékre
● nemzetközileg elismert
● magyar szabadalommal is rendelkezik
● olyan nagyvállalatok, mint az Audi, Bosch vagy a GE is rendszeres megrendelőnek számítanak

Ár

12000 Ft28000 Ft
11200028000

Márkák

Megjeleníthető tételek 18
dia2
12 000 Ft

Kényelmi talpbetét cukorbetegek részére, egyedi modulok és korrekció nélkül.

919/38
noene alapon bor es
16 500 Ft-tól

Antibakteriális, anti-mikrobiális, hypoallergén, kellemetlen szagokat semlegesít, króm- és károsanyagmentes, 100% természetes anyagból készült, vékonyabb kialakítású.  

874/FEK
podiart talpbetet bor alapon mikrofiber antracit egyedi labbetet
16 500 Ft-tól

Antibakteriális, hypoallergén mikroszál, semlegesíti szagokat, króm- és károsanyagmentes, nedvszívó, több színben elérhető, bőr alapú, extra vékony talpbetét.

868/PIR2
bor alapon polifoam
16 500 Ft-tól

Antibakteriális, anti-mikrobiális, hypoallergén, kellemetlen szagokat semlegesít. Króm- és károsanyagmentes, 100% természetes anyagból. Vékonyabb kialakítás, bőralap és fedőréteg.

898/25
polifoam alapon bor fedoreteg
16 500 Ft-tól

Antibakteriális, anti-mikrobiális, hypoallergén, kellemetlen szagokat semlegesít. Króm- és károsanyagmentes, 100% természetes anyagból. Vékonyabb kialakítás, bőralap és fedőréteg.

901/FEK
podiart talpbetet bor alapon mikrofiber homok egyedi labbetet 600x400
16 500 Ft-tól

Antibakteriális, anti-mikrobiális, kellemetlen szagokat semlegesít, hypoallergén, káros anyagoktól mentes, nedvszívó mikroszál. Oeko Tex 100 Standard által bevizsgált, több színben kapható.

847/PIR2
m1
18 500 Ft

Az egyedi munkavédelmi talpbetét az álló munkát végzők igényeinek megfelelően került kifejlesztésre.

922/38
podiart sport biciklis talpbetet egyedi labbetet kerekparosoknak szamitogepes talpvizsgalat
26 000 Ft

Csökkenti a nemkívánatos térdkilengést, stabilizálja a lábakat a hosszboltozat emelése révén, carbon talpmerevítéssel normál sportcipővé alakítható, a speciális harántpárna elosztja a lábközépterhelést.

889/38
podiart sport focis talpbetet egyedi labbetet labdarugoknak szamitogepes talpvizsgalat
26 000 Ft

A focisták speciális igényeire tervezve, rezgéselnyelő hatású (Poron Medical), stabilizált sarok a pontos labdakezeléshez, sérüléseket csökkentő hatású.

883/38
podiart sport futo talpbetet egyedi labbetet futoknak szamitogepes talpvizsgalat
26 000 Ft

A láb extra igénybevételéhez tervezve, sportolók és ortopéd szakemberek közreműködésével fejlesztettük, Poron rezgéselnyelő réteget alkalmazva, egyedi méretvétellel (Podiscan Mono/Trio) rendelkezik.

886/KE-K
golf1
26 000 Ft

A Podiart golf talpbetét egyedileg, a sportoló lábára gyártott, talpfelvétel alapján tervezett és a kért cipőbe csiszolt, optimális illeszkedést biztosítva. A speciális fedőréteg csúszásmentes, ellenálló.

907/38
kosar1
26 000 Ft

Kosárlabdázók számára tervezett egyedi talpbetét: dinamikus és tartós kialakítás, rezgéscsillapítás, antibakteriális védelem ezüst-ionos textillel.

913/38
Fel
További termékek
összesen 18 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.