Futó talpbetét - kezdő

A láb extra igénybevételéhez tervezve, sportolók és ortopéd szakemberek közreműködésével fejlesztettük, Poron rezgéselnyelő réteget alkalmazva, egyedi méretvétellel (Podiscan Mono/Trio) rendelkezik.

Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
Futó talpbetét - kezdő
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A egyedi futó talpbetét a speciális anyagválasztásnak köszönhetően elnyeli a futás közben fellépő hatalmas erőket, ezzel tehermentesítve a láb izületeit és segítve a futást.
A sarok stabilizálása csökkenti a sérülésveszélyt.

Az ezüstionos, nedvszívó fedőréteg minimálisra csökkenti a láb természetes izzadásából eredő kellemetlenséget.
A talpbetét vékonyított, az optimális vastagság érdekében.

Az egyedi talpbetét a futócipő eredeti betétjének eltávolítása után, annak helyére rakható be.
Alkalmazásakor légy figyelemmel a fokozatosságra, hiszen a talpbetét a láb korrekcióját végzi, ezért az első napokban panaszok léphetnek fel a láb ízületeiben. A talpbetét használatát fokozatosan kezdd el, naponta, vagy edzésenként egy órával növeld a használati időt.

Időnként célszerű a betétet használat után a cipőből kivenni, enyhén mosószeres vízzel a felületét áttörölni, majd száradni hagyni.

A komoly terhelést végző sportolók esetén a talpvizsgálat félévenkénti elvégzése és a talpbetét cseréje javasolt. Amennyiben a talpbetét használata során (futás közben) még 3-4 hét használat után is kényelmetlenséget, netán fájdalmat tapasztalsz, mindenképpen jelezd számunkra.

A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: