Zapper

A Zappert Dr. Hulda Regehr Clark amerikai biofizikusnő fejlesztette ki a nyolcvanas években.

A bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat bocsát ki, ennek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos elektromos frekvenciákat hozott létre és kijelezte az egyezéseket, így képes volt meghatározni, hogy a vizsgált organizmusok mely frekvenciatartományban rezonálnak. Rájött, hogy a mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak, s mindez egy csekély Volt feszültségű árammal elérhető.

A nagy felfedezés, hogy bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 Volt), időtartamban (7 perc) és frekvencia tartományban (10-500000 Hz között). Így született meg a Zapper.

Milyen esetekben használható a Zapper?

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy szinte minden betegséget baktériumok, vírusok, paraziták okoznak. Ezen okból kifolyólag a Zapper szinte minden betegség esetén pozitív állapotváltozást idézhet elő.

Ár

3500 Ft550000 Ft
13500550000

Márkák

Megjeleníthető tételek 7
A rák megelőzése és gyógymódja 2. kiadás B1 646
zapper 100k (1)
42 000 Ft

A legnépszerűbb modell Magyarországon. A zapper az elem behelyezése után egyből használható, az üzembe helyezése mindössze 1-2 perc. A Zapper egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és...

641
zapper multi 1
60 000 Ft

A készülék a Dr. Hulda R. Clark “Meggyógyulhatsz” című könyvében leírt elvek alapján működik, azonban a technikai kivitelezése jobb, korszerűbb a könyvben is ismertetett készülékénél. Egy állandó frekvencia helyett...

642
super ravo zapper (1)
265 000 Ft

Zapper és programozható frekvenciagenerátor egyben. Ez a zapper egy forradalmi újdonságot tartalmaz – a frekvencia folyamatos eltolódását teszi lehetővé a felső és alsó határértékek között, egy általunk kiválasztott...

643
primercube
550 000 Ft

A PrimerCube egy rotációs mágneses generátor. Bővebb tájékoztatás telefonon: +36 30 963 1635

644
összesen 7 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.