Mikrobiom regenerálás - Herbaferm

A Herbaferm csepp megalkotásának alapja egy apró, de fontos felismerés: a civilizációs hiánybetegségek, emésztési rendellenességek oka a bélflóra elszegényedésében keresendő. Ez a felismerés hívta életre a kutatást, amely évekig tartó kísérletezés és tesztelés eredményeképp megalkotott egy egyedülálló fejlesztést.
 
A Herbaferm csepp különlegessége abban rejlik, hogy természetes összetevőivel a szervezet természetes folyamatait támogatja.
Az élő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátum helyreállítja a bélflórát és az emésztést, így segítve a teljes szervezet regenerálódását. 
 
Ez a forradalmian új fejlesztés, amely valójában régi, jól ismert dolgokat vesz alapul, mostantól mindenki számára elérhető.

Ár

3500 Ft9990 Ft
135009990
dr joos karoly integralt orvoslas koenyv (3)
3 500 Ft

Egy könyv, amely bemutatja a baktériumok szerepét az egészségben és betegségek kezelésében valamint felfedi az emberi mikrobiom rejtett erejét és hatását, átalakítva az egészségügyet.

859
PreferDoboz (1)
4 100 Ft

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula amely támogatja a természetes emésztést és regenerálja a bélflórát.

850
dr joos karoly integralt orvoslas koenyv (2) (1)
4 200 Ft

Minden ember egyedi élettani működéssel, személyiséggel és külső körülményekkel bír. Amikor megbetegszünk, mind más és más úton veszítjük el egészségünket, a panaszok és tünetek eltérő módon jelentkeznek mindannyiunknál.

865
prefer hf400mg
4 600 Ft

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő növényi alapú kapszulában, amely támogatja a természetes emésztést és regenerálja a bélflórát.

856
dr joos karoly integralt orvoslas koenyv (1) (1)
5 600 Ft

40 000 ételintolerancia vizsgálatból 88% pozitív volt. Ha csak a 3 feletti intoleráns étellel rendelkezőket vesszük figyelembe, akkor a vizsgálatok 60% mondható olyannak, aminek már tartós fennállás esetén,...

862
herbaferm csepp 1x (1) (1)
7 450 Ft-tól

A Herbaferm csepp hatása azért egyedülálló, mert nemcsak kezel, hanem helyrehoz, azaz megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat.

841/30
element arg 30db os kapszula
9 990 Ft

Egy étrend-kiegészítő kapszula gyógynövényekkel, argininnal és C vitaminnal, amely támogatja a természetes immunitást valamint hozzájárul a szervezet felépüléséhez.

853
összesen 7 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.