Dr. Guseo András: Ételintolerancia

40 000 ételintolerancia vizsgálatból 88% pozitív volt. Ha csak a 3 feletti intoleráns étellel rendelkezőket vesszük figyelembe, akkor a vizsgálatok 60% mondható olyannak, aminek már tartós fennállás esetén, egészségügyi következményei lehetnek. Ha érdekli, hogy milyenek, a könyvben további, eddig soha nem közölt részleteket találhat.

5 600 Ft
Dr. Guseo András: Ételintolerancia
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Öt ​évvel ezelőtt az ebben a könyvben szereplő dolgokról még nem beszélhettünk volna, mert az adatok döntő többsége azóta született. A biotechnika forradalmának új lehetőségei ezen a területen is óriási segítségünkre vannak. Arra korábban senki sem gondolt, hogy a boncasztalon, a bűzös bélsárnak lehet valamilyen szerepe életünkben. Az új ismeretek birtokában az eddig értéktelennek hitt széklet felértékelődött, és a vizsgálatok középpontjába került, új lehetőségeket, új reményeket hozva eddig gyógyíthatatlan betegségek kezelésére. És akkor visszatérhetünk az orvostudományok atyjához, Hippokrateshez, aki azt mondta, hogy „Minden betegség a belekben kezdődik”, és ezt ő komolyan gondolta! Mi ezt soha sem vettük komolyan! Most itt van, és újra kell gombolni a kabátot.


Tudta?

A több mint 1000 velünk szimbiózisban élő baktériumcsaládnak csaknem százötvenszer több génje van, mint szervezetünk összes sejtjének. Ezért a mikrobiomot az emberi szervezet második genomjának is szokták nevezni. Ezek a gének működésük során állandóan változnak, és hatnak egymásra, és beépülnek szervezetünk sejtjeibe, születésünk pillanatától életünk végéig. A többség határozza meg sorsunkat, viselkedésünket, hangulatunkat, kontrollálja testünk működését. Hogy hogyan, erre ad választ a könyv, amit most kezében tart!

Az emberi genom megfejtésének az ára két tonna arany árának felelt meg. Ma ugyanezt néhány deka alumínium árából elvégezhetjük.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: