Bio élelmiszerek

A Kézmíves száraztészták fő jellemzője, hogy rendkívül hosszú eltarthatósági idővel bír, mivel nem tartalmaz sem tojást sem búzacsírából származó olajat. Így a szalmonella és az avasodás is ki van zárva ebben a termékben. A száraztésztának nagyon alacsony a relatív nedvességtartalma, ezért is igen tartós.

Kiváló választás egészséges életmódot követőknek, mivel a magas beltartalmi érték finom ízzel, kellemes állaggal párosul.

Tojásmentessége miatt ideális vegán étrendhez is.

Ár

750 Ft3726 Ft
17503726

Márkák

Megjeleníthető tételek 5
kép (4)
750 Ft-tól
(akár: –15 %)

Egy kedvelt száraztészta királybúzából és ősbúzakorpából. Gyorsan megfő, jól fűszerezhető.

628/1 Z
kép (3)
750 Ft-tól
(akár: –15 %)

Közkedvelt száraztészta sokféle ételhez, mesterséges adalékanyagok nélküli étkezéshez.

634/1
kép (5)
750 Ft-tól
(akár: –15 %)

Közkedvelt tészta forma, ami csak királybúzából és szűrt vízből készül. Gyorsan megfő, rakott ételekhez kiváló választás.

631/1
MachoMix őrlemény
3 726 Ft-tól

Kifejezetten férfiaknak készítve! A maca negra és a mandulagomba együttes ereje már önmagában is csodás segítséget nyújt a férfiaknak, de ezt kiegészítettük még fénygyökérrel, amely a hormonháztartást segíti, emellett...

668/100
MissFemi őrlemény
3 726 Ft-tól

Minden amire a nőknek szüksége van! A Prémium Aguaje már sok vásárlónk által ismert, és napi rutinnal fogyasztják. Készítettünk egy csodás, komplex keveréket, amiben az aguaje erejét a fekete maca szinergikusan...

671/90
összesen 5 termék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.