Bioinformációs készítmények

1990 óta dolgozom alternatív majd integratív terápiákkal. Ezen belül közel 20 éve, Energy készítményekkel.

Az ENERGY céget kezdetektől fogva ismerem, maradéktalanul meg vagyok elégedve mind minőségi, mind ár-érték arányban velük. Azóta több ezer vendégemnek, tanítványomnak ajánlottam használatukat.

A visszajelzések pozitívak. Így merem javasolni mindenkinek, akár már meglévő különböző tünetek panaszok enyhítésére, mind a civilizációs ártalmakból fakadó betegségek kiegészítő terápiájaként.

Mikor találkozunk tanfolyamokon, képzéseken, terápiás konzultációkon, mindig javaslok otthon is végezhető házi feladatokat, pl. gyógynövények fogyasztása, önmasszázs, stb. Sokan kérdezitek, hogy mivel lehet támogatni a sikeres és hatékony kezeléseket. Én már jó ideje aktívan használom e célból családom, és pácienseim, tanítványaim körében az Energy bioinformációs készítményeit.

Miért pont az Energy? Bármelyik szakembert, orvost, természetgyógyászt megkérdeznénk, miért választották ezt az utat, a válasz az lenne, hogy a döntésük meghozatalában a legnyomósabb érv saját pozitív tapasztalatuk volt.

Könnyű olyan készítményeket másoknak is ajánlani, melyeknek hatásfokáról és minőségéről önmagunk is meggyőződtünk.

Ár

1400 Ft61800 Ft
1140061800

Márkák

Megjeleníthető tételek 110
Artrin soap 300dpi (1)
1 400 Ft

Ideális ekcémás bőrre, nyugtatja és ellazítja a bőrt, miközben megőrzi annak természetes nedvességtartalmát.

517
Cytosan soap 300dpi (1)
1 400 Ft

Hatékonyan kezeli a fertőzéses bőrbetegségeket, mélyreható megtisztulást biztosít, és fiatalító hatással rendelkezik.

529
Cytovital soap 300dpi (1)
1 400 Ft

Támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait, hatékony segítséget nyújt emésztési problémák esetén. Elősegíti a májregenerációt és jótékonyan hat az epehólyag működésére. Kiválóan alkalmazható különböző...

520
Drags Imun soap 300dpi (1)
1 400 Ft

Természetes regeneráció, sebgyógyulás, és vírusellenes hatás, allergiákra és vírusos panaszokra.

526
Droserin soap 300dpi (1)
1 400 Ft

Erősíti az immunrendszert, fokozza a bőr rugalmasságát és támogatja az érési folyamatokat.

511
Protektin soap 300dpi (1)
1 400 Ft

Regenerál, felfrissít. Gombásodással szembeni védelem. Száraz ekcéma és bőrsérülések kezelésére ajánlott.

514
Ruticelit soap 300dpi (1)
1 400 Ft

A leguniverzálisabb szappan, aktivál és harmonizál. Segít vérellátási problémák esetén.

523
Balsamio 3D 300dpi (1)
1 900 Ft

Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, hatékony a szájüregi gyulladások, afták és herpesz kezelésében. Alkalmazható parodontózis és ínyvérzés esetén, elősegíti a szájüreg fertőtlenítését és regenerálódását.

508
Diamond 3D 300dpi (1)
1 900 Ft

Számolj fel fogszuvasodást, szájgyulladást, herpeszt, parodontózist, és regeneráld a szájüreget fertőtlenítéssel.          

502
Droserin balm 300dpi (1)
1 900 Ft

A Droserin balzsam védi és hidratálja az ajkakat, természetes hatóanyaggal, környezetbarát csomagolásban.

538
Silix 3D 300dpi (1)
1 900 Ft

Fogszuvasodással szembeni védelem, szájüregi gyulladások, afták, herpeszek, parodontózis, ínyvérzés. Segít a szájüreg fertőtlenítésében és regenerálásában.

505
Biotermal 300dpi (1)
3 200 Ft

Alkalmas légúti megbetegedések kezelésére, enyhíti az ízületi problémákat és a gerincfájdalmat. Hatékony ekcéma, kiütések és egyéb bőrproblémák esetén. Támogatja a sérülések utáni lábadozást, segít a fizikai, lelki és...

427
Fel
További termékek
összesen 110 termék

A Pentagram® regeneráció a bioinformációs terápia, valamint a holisztikus emberszemlélet alapjaira épül, vagyis az egész személyiségre összpontosít (lelki, érzelmi és fizikai szempontból egyaránt), és figyelembe veszi, hogy a test, a lélek és a szellem kölcsönösen hatnak egymásra.

A gyógynövények és az ásványi anyagok egyedülálló összetétele képes utánozni, harmonizálni biokémiai reakciókat, valamint többszörösére felgyorsítani a méreganyagok kiválasztódását a szervezetből. Mi teszi ennyire különlegessé ezeket a készítményeket? A bioinformációk, minden egyes Energy termék elmaradhatatlan összetevői. Jelenlétük olyannyira fontos, hogy bebizonyosodott: más, hasonló jellegű termékekkel összehasonlítva az Energy készítményei jóval hatékonyabbak.

A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul az irányított regeneráció folyamata. Hogy ez teljesen végbemehessen, a bioinformációk bejuttatását rendszeres időközönként meg kell ismételni. A bioinformációk a rezonancia
elvén hatnak.

100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.