Biciklis talpbetét

Csökkenti a nemkívánatos térdkilengést, stabilizálja a lábakat a hosszboltozat emelése révén, carbon talpmerevítéssel normál sportcipővé alakítható, a speciális harántpárna elosztja a lábközépterhelést.

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
Biciklis talpbetét
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A biciklis talpbetétet egyedileg, a sportoló lábára gyártjuk, a talpfelvétel alapján tervezzük meg és a kért cipőbe csiszoljuk, vékonyítjuk a megfelelő illeszkedés érdekében.
A személyreszabott talpbetét így optimálisan támasztja alá a talpat és a speciális fedőréteg miatt nem csúszkál rajta a talp.

A gondosan kiválasztott és tesztelt anyagoknak köszönhetően, ellenáll a haránt- vagy keresztboltozaton lévő fokozott igénybevételnek is. A biciklis egyedi talpbetétek esetében a harántpárna eloszlatja a szükségtelen és fárasztó lábközépterhelést.
Az egyedi lábbetét használatával továbbá csökken a nemkívánatos térd kilengés, mivel a betét megfelelően stabilizálja a sarkat.

Az egyedi biciklis talpbetét:

  • nemzetközi szabványoknak megfelelően kizárólag a legkorszerűbb anyagok felhasználásával kézzel készül, egyedi talpfelvétel alapján.
  • csökkenti a nemkívánatos térdkilengést
  • a hosszboltozat emelés segíti a láb stabilizálását
  • a carbon talpmerevítéssel normál sportcipője is kerékpáros cipővé alakítható
  • a speciális harántpárna elosztja a szükségtelen és fárasztó lábközépterhelést

A talpbetétre egy éves garanciát adunk, illetve szükség esetén ingyenesen korrekciózzuk.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: