Focista talpbetét

A focisták speciális igényeire tervezve, rezgéselnyelő hatású (Poron Medical), stabilizált sarok a pontos labdakezeléshez, sérüléseket csökkentő hatású.

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
Focista talpbetét
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A focista talpbetétet egyedileg, a sportoló lábára gyártjuk. A lábbetétet a számítógépes talpfelvétel alapján tervezzük meg és a kért cipőbe csiszoljuk, vékonyítjuk a megfelelő illeszkedés érdekében.
A személyre szabott talpbetét így optimálisan támasztja alá a talpat és a speciális fedőréteg miatt nem csúszkál rajta a talp.

Az extra kényelem és a sérülés csökkentő hatása miatt speciális rezgéselnyelő réteggel láttuk el.
A focisták igényeinek megfelelő sarok kialakításnak köszönhetően stabilizálja a lábat, ezáltal elősegíti a pontos labda kezelést.

A talpbetétre egy éves garanciát adunk, illetve szükség esetén ingyenesen korrekciózzuk.

Sport talpbetéteink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, kizárólag a legkorszerűbb anyagok felhasználásával, kézzel készülnek, egyedi talpfelvétel alapján.

 A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: