Kosárlabdázó talpbetét

Kosárlabdázók számára tervezett egyedi talpbetét: dinamikus és tartós kialakítás, rezgéscsillapítás, antibakteriális védelem ezüst-ionos textillel.

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
Kosárlabdázó talpbetét
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Specifikusan a kosárlabdázók igényeinek megfelelő egyedi talpbetét, melyet egyedileg, a sportoló lábára gyártunk, a talpfelvétel alapján tervezzük meg és a kért cipőbe csiszoljuk, a megfelelő illeszkedés érdekében.

A betét alapja egy 1,5 mm-es speciális réteg, amely a dinamikusságért és tartósságért felel. Köztes rétege a 3mm-es rezgéscsillapító anyag, fedőrétegként pedig antibakteriális, ezüst-ionos textil réteggel láttuk el.

A specifikusan a kosárlabdázók igényeinek megfelelő egyedi talpbetét anyagválasztásánál fontos szempont volt, hogy a talpbetét strapabíró és ellenálló legyen fokozott igénybevétel mellett is.
A megfelelő alátámasztás és rezgéscsillapítás miatt ajánljuk a kosárlabdázóknak.

Az antibakteriális, ezüst-ionos textil réteg izzadságelvezető és antibakteriális hatású.

A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: