Grepofit cseppek

Bioinformációs készítmény grépfrúttal, echinacea purpureával, szudáni hibiszkusszal és orvosi zsályakivonattal.

5 500 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Hatékony, természetes mikrobaölő hatású készítmény

Tartalmaz grapefruit kivonatot, echinaceát, szudáni hibiszkuszt és a zsályát. Grepofit csepp antivirális, antibakteriális és gombaellenes.

  • széles spektrumú készítmény vírusok, baktériumok és gombák ellen
  • gyors hatású, időben segít visszafordítani a betegséget, és lerövidíti a betegség folyamatát
  • segít az alábbi betegségek kezelésében: a légutakat érintő bronchitis, hurutos felső légúti megbetegedések, influenza, mandulagyulladás, torokgyulladás,          köhögés,         rekedtség, melléküreg-gyulladás, a mandula -, és középfülgyulladás
  • növeli az ellenálló képességet és méregteleníti a testet

 

Grepofit elsősorban a lépre, a tüdőre, májra, szívburokra és hármas melegítőre hat.

Használata:

Ez az egyedülálló készítmény rendkívül előnyösen alkalmazható olyan vírus-és baktériumfertőzések esetén, mint az influenza, a torokgyulladás, a nátha, sőt kiváló lehet húgyúti fertőzésekben is. Csillapítja a köhögést, a torokfájást, aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét. Jótékonyan hat továbbá némely nőgyógyászati problémára, elsősorban a gyulladásokra és folyásokra. Segíthet gyomor- és bélpanaszok, fekélyek, valamint hasnyálmirigy-gyulladás esetén. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezet belsejében és a bőrön is.

A szintetikus antibiotikumoktól eltérően a Grepofitnak nincs semmiféle nem kívánt mellékhatása. Nem bolygatja meg az egészséges baktériumflórát, éppen ellenkezőleg: elnyomja a káros bélbaktériumok hatását.

Javasolt dózis 9-15 csepp 1-3-szor naponta (15 csepp = 0,5 ml) Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Miután három hétig szedte, egy hét pihenés javasolt. A termék használata során növelni kell folyadékbevitelt.

Ellenjavallatok Abban az esetben, ha a használata alatt immunszuppresszánsokat szed (immunitást elnyomó gyógyszert), gyógyszert szed magas vérnyomásra, antibiotikumot és benzodiazepineket (álmatlanságra, szorongásos rohamokra és epilepsziára) nem ajánlott a Grepofit csepp használata csak körülbelül öt óra különbséggel.

Figyelmeztetés: Ez a termék min. 25%-os alkohol tartalmaz. Gyermekeknek, a terhesség -, és a szoptatás alatt nem ajánlott. A termék étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a változatos étrendet.

Tárolás: Tartsa távol a gyerekektől! Tárolja zárt, száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől, maximum 10-25°C-on. Nem fagyasztható.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: