Gyömbér méhtermék

Immunrendszer erősítő, segít a megfázás és influenza tünetein, enyhíti a köhögést, javítja az emésztést, csökkenti a menstruációs görcsöket, és gyulladáscsökkentő hatású.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Gyömbér méhtermék a gyömbér erőteljes gyógyhatásait egyesíti a méz természetes táplálkozási előnyeivel. Ez a termék különösen ajánlott influenza és megfázás esetén, ahol a gyömbér természetes immunerősítő és antivirális tulajdonságai segíthetnek a betegség leküzdésében és a tünetek enyhítésében.

A gyömbér ismert köptető hatása segít a köhögés enyhítésében, tisztítva a légutakat és megkönnyítve a légzést. Emésztési panaszok esetén, mint a puffadás, görcsök és hányinger, a gyömbér segít az emésztőrendszer harmonizálásában, elősegítve az emésztést és csökkentve a kellemetlen tüneteket.

A termék hatékonyan csillapítja a menstruációs görcsöket, enyhítve a fájdalmat és a kellemetlenséget ebben az időszakban. A gyömbér lázcsillapító hatása segít a láz természetes módon történő csökkentésében, míg a gyulladáscsökkentő tulajdonságai elősegítik a gyulladásos állapotok enyhítését és a gyorsabb gyógyulást.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: