Macskagyökér méhtermék

Hatékony nyugtató és alvást segítő, idegrendszeri panaszokra, idegességre és lelki feszültségekre, valamint görcsoldásra alkalmazható.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
Macskagyökér méhtermék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Macskagyökér méhtermék a macskagyökér gyógynövény nyugtató hatásait egyesíti a méz táplálkozási előnyeivel. Ez a termék az egyik legjobb természetes alvást segítő és nyugtató szer, amely elősegíti a pihentető alvást és csökkenti az alvászavarokat.

A macskagyökér olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek kölcsönhatásba lépnek az agy GABA-receptoraival, segítve ezzel a szorongás csökkentését és a relaxáció elősegítését. Ez az alvás minőségének javulásához és az álmatlansággal kapcsolatos tünetek csökkenéséhez vezethet.

A macskagyökér hatásos az idegrendszeri eredetű szív- és érrendszeri, valamint a gyomor- és béltraktusbeli panaszok kezelésében. Nyugtatja a gyomrot, segít enyhíteni a stressz által okozott gyomorproblémákat, valamint csökkenti a szív- és érrendszeri feszültségeket.

A termék alkalmas az idegesség, a szorongás és a különböző lelki feszültségek kezelésére is, segítve a mentális nyugalmat és az érzelmi egyensúlyt. Ezen kívül hatékony görcsoldó, amely elősegíti a görcsök enyhítését és a testi kényelmet.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: