Levendula méhtermék

Fájdalomcsillapító, nyugtató, idegrendszer erősítő, testi-lelki frissességet fokozó, antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, fejfájást enyhítő, elalvást segítő és memóriajavító. Külsőleg fertőtlenítőként bőrsérülések kezelésére is használható.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Levendula méhtermék a levendula gyógynövény csodálatos tulajdonságait ötvözi a méz természetes előnyeivel. Ez a termék kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapításra és nyugtatásra, ideális választás az idegesség és a stressz enyhítésére. Az idegrendszert erősítő hatása révén támogatja a mentális egészséget és a kognitív funkciókat.

A levendula méhtermék fokozza a testi-lelki frissességet, segítve a felhasználót a mindennapi kihívások leküzdésében. Antibakteriális, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén elősegíti a gyógyulási folyamatokat és csökkenti a gyulladásos állapotokat.

A termék hatékonyan enyhíti a fejfájást és segíti az elalvást, elősegítve a pihentető alvást és a stressz csökkentését. Emellett a levendula memóriajavító és tanulást segítő hatásai is kiemelkedőek, támogatva a kognitív funkciókat és a mentális élességet.

Külsőleg alkalmazva a levendula méhtermék kiváló fertőtlenítő, segít a különböző bőrsérülések gyorsabb gyógyulásában és a bőrirritációk enyhítésében.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: