Vegyes gyümölcsízű méz teakeverék méhtermék

Egyedi és harmonikus ízvilágú, stresszoldó és menstruációs tüneteket enyhítő teakeverék, holdhónapig tartó érlelési folyamattal. Forró vízzel vagy behűtve is fogyasztható.

2 290 Ft
Vegyes gyümölcsízű méz teakeverék méhtermék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A mézes tea is egy ösztönös fejlesztés eredménye. A dolgozók egy része kávé helyett teázott, cukor helyett pedig mézet használtak. Innen jött az ötlet, hogy ne a mézet tegyük a teába, hanem a gyümölcsöket és a teát a mézbe. Egy sor kísérletezés után megszületett a legideálisabb arány, és a magyar fogyasztók számára legkedveltebb íz kombináció,  amelyet a mai napig megtartottunk a visszajelzések alapján, sokak megelégedésére.

A teakeverék gondos érlelésen megy keresztül egy holdhónapon keresztül, amely során az íz- és hatóanyagok kioldódnak, létrehozva egy igazán harmonikus ízvilágot. A megfigyelések alapján a teakeverékből készült ital stresszoldó hatással is rendelkezik, illetve menstruációs és klimaxos tünetek enyhítésénél is bevált.

A gyümölcsös teakeverék egyszerűen, forró víz hozzáadásával készíthető el, de behűtve is kitűnő hűsítő ital.

Kiszerelés

  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: