Zöld dió méhtermék

Magas C-vitamin tartalmú, vértisztító, gyomor- és bélhurut enyhítő, fertőtlenítő hatású és étvágyjavító. Cukorbetegség kezelésében is hatékony, ahogy ezt a Plants magazinban megjelent tanulmány is igazolja.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Zöld Dió méhtermékünk a népi gyógyászatban régóta használt dió zöld burkának magas C-vitamin tartalmát ötvözi a méz táplálkozási előnyeivel. Ez a termék kiválóan alkalmas a vér tisztítására, segítve a méreganyagok eltávolítását a szervezetből.

Gyomor- és bélhurut esetén a zöld dió méhtermék enyhíti a gyulladást és a kellemetlen tüneteket. Fertőtlenítő hatása révén elősegíti a szervezet természetes védekezését a kórokozókkal szemben. Étvágyjavítóként is hatásos, segítve az egészséges étvágyat és táplálkozást.

A Zöld Dió méhtermék nem csupán egy ízletes választás, hanem a cukorbetegség kezelésében is kiemelkedő hatékonyságú lehet, ahogy azt a Plants magazin 2023 februári számában megjelent tanulmány is alátámasztja. Ebben a tanulmányban részt vevők egy Zöld dió méhtermékkel gazdagított joghurtot fogyasztottak, és az eredmények lenyűgözőek voltak.

A 60 résztvevő 21 napon át minden reggel 150 ml joghurtot fogyasztott, melyet 30 g Zöld Dió méhtermékkel kevertek össze. Az eredmények szerint a résztvevők reggeli vércukorszintje átlagosan 22,45%-kal csökkent, ami a cukorbetegség kezelésében jelentős előrelépést jelent. Továbbá, a tanulmány során a résztvevők általános egészségi állapota és életminősége jelentősen javult. A fáradtság csökkent, az alvászavarok normalizálódtak, így a Zöld Dió méhtermék nem csupán a vércukorszintre gyakorolt hatásával, hanem átfogó egészségjavító tulajdonságaival is kiemelkedik.

Az eredeti tanulmány magyar fordítását itt olvashatja.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
DA Szerző | 2023.11.22
A “cukorbeteg” mézzel nagyon jók a tapasztalataink. Édesapám 1940-ben született, így most 82 éves, kb. 40 éve cukorbeteg. Állapota egy ideig tablettákkal és diétával karbantartható volt, mostanra azonban már naponta inzulin injekció szükséges. A “TöbbmintMéz” fogyasztása előtti cukra 5,2, az utáni cukra 5,3 volt, tehát jelentősen érdekes módon nem emeli meg a cukrot, eltérően egy átlagos méztől. Ami a legérdekesebb viszont, hogy amióta rendszeresen szedi apukám a készítményt előfordult, hogy meg tudott enni egy tál szőlőt, melyre azelőtt sajnos nem volt lehetősége. Összességben nagyon jók a tapasztalataink ezzel a “TöbbmintMéz” termékkel.