Zöld alga-homoktövis méhtermék

Méregtelenítő, vitalitást és a bél mikroflóráját javító, bélgyulladás és gyomorfekély kezelésére, koleszterin- és vércukorszint csökkentő, stresszoldó és regeneráló hatású. Javítja a hematológiai értékeket és az általános egészségi állapotot.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
Zöld alga-homoktövis méhtermék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

 Nem lehet tévedni ezzel a két természetes szuperélelmiszerrel. A homotövis és a zöld alga is Ázsia ezeréve ismert gyógyszere. A homoktövis igazi mindenes, a sárga bogyói szinte szétcsattannak az egészségtől, amit nagyon jól támogat a zöld alga fertőtlenítő, energiát adó hatása.

Ez a termék különösen ajánlott méregtelenítésre, a vitalitás fokozására és a bél mikroflórájának helyreállítására.

A termék fokozza a vitalitást és a roborálást, javítva az általános energiaszintet és a közérzetet. Kiválóan alkalmas a bél mikroflóra helyreállítására, segítve az emésztőrendszer egészséges működését és hozzájárulva a bélgyulladás, valamint a gyomorfekély tüneteinek enyhítéséhez.

A koleszterinszint csökkentésében és a vércukorszint stabilizálásában is hatékony, hozzájárulva a szív- és érrendszer, valamint a cukorbetegség kezeléséhez. Hosszan tartó stressz vagy terhelés esetén is segítséget nyújt, csökkentve a feszültséget és elősegítve a mentális relaxációt.

A klinikai vizsgálatok során megfigyelték, hogy a zöld alga méhtermék növelte a thrombocyta számot és az MPV értéket, ami hematológiai betegségek kezelésében lehet előnyös. A termék használatával a résztvevők fájdalmai, alvászavaraik és székelési panaszaik csökkentek, fáradékonyságuk minimális szintre csökkent, és jobb egészségügyi állapotot tapasztaltak.

A jódos homoktövis méhtermék hatására a résztvevők IgE értékei javultak, fizikai és szellemi állapotuk fejlődött, energizáltabbak és nyugodtabbak lettek. Ingerlékenységük, fáradtságuk, levertségük és étvágytalanságuk csökkent, összességében jobb egészségi állapotot észleltek.

Aki az algák erejét szeretné maximálisan kihasználni, érdemes megkóstolnia a Kék alga méhterméket is.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: