Erősíti az immunrendszert, enyhíti a reumás panaszokat, és javítja az emésztést. Magas C-vitamin és antioxidáns tartalmú.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Fedezze fel a bodza gyógyerejét ebben a különleges méhtermékben!

A Bodza méhtermékünk a természet egyik csodája, amely a bodza növény lenyűgöző jótékony hatásait ötvözi a méz táplálkozási előnyeivel. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően kiválóan erősíti az immunrendszert, segítve a szervezetet a fertőzésekkel szembeni harcban. Reumás bántalmak enyhítésében is hatásos, csökkentve a gyulladást és a fájdalmat.

A bodza virágzatában található flavonoidok, mint a kvercetin és a kempferol, hozzájárulnak az egészséges szív- és érrendszer fenntartásához, míg a fahéjsav-származékok antioxidáns hatással bírnak. Az illóolaj és a nyálkaanyagok gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek különösen a légúti betegségek kezelésében lehetnek előnyösek.

A bodza bogyóiban található gyümölcssavak, A- és C-vitaminok, flavonoidok és antociánok számos egészségügyi előnyt kínálnak, többek között segítik a látást, a bőr egészségét, és hozzájárulnak a sejtek védelméhez. A bodza levelei kéksav-glikozidokban gazdagok, amelyek támogathatják a szervezet méregtelenítő folyamatait.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: