Homoktövis méhtermék

Magas C-, A- és P-vitamin tartalmú, erősíti az immunrendszert, javítja az általános egészségügyi állapotot, fokozza az anyagcserét, segíti a testsúly szabályozását, lassítja az érelmeszesedést, és serkenti a sebgyógyulást.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
Homoktövis méhtermék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Homoktövis méhtermékünk a "természetes multivitamin" előnyeit hordozza, köszönhetően a homoktövis rendkívül magas C-vitamin tartalmának, amely közel 10-szer nagyobb, mint a citromé. Ezen kívül kiemelkedő az A- és P-vitamin tartalma is, amelyek számos egészségügyi előnyt nyújtanak.

A termék kiválóan erősíti az immunrendszert és hozzájárul annak védelméhez, segítve a szervezetet a különböző betegségekkel szembeni harcban. A termék általános egészségügyi állapot javítására is alkalmas, hozzájárulva a jó közérzethez és vitalitáshoz.

A homoktövis méhtermék segít fokozni az anyagcserét, elősegítve ezzel a testsúly harmonizálását és a fogyást. A termék enyhe vércukorszint-csökkentő hatással is rendelkezik, ami hozzájárulhat a cukorbetegség kezeléséhez. Az érelmeszesedés lassításában is hatékony, segítve a szív- és érrendszer egészségének megőrzését. A sebgyógyulást serkentő tulajdonságai révén elősegíti a gyorsabb gyógyulást és a sebek regenerálódását.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
Szerző | 2023.12.19
Volt szerencsém a Homoktövis és a Csalán méhterméket kipróbálni a TöbbMintMéz termékek közül. Csak jót tudok mondani róluk, rendkívül finomak, különleges ízvilágú mindkettő. Mindkét terméket a téli időszakban fogyasztottam, immunerősítés céljából és kiválóan vizsgáztak. Bírtam a strapát, a betegségek elkerültek. Még kisebb meghűlés, orrfolyás sem volt, pláne nem kapott el, semmilyen téli betegség, influenza, nátha és társaik. Magas minőségű termékek, megbízható forrásból, ami szeretettel készül, csak ajánlani tudom mindenkinek. Fogyasszátok egészséggel.