Csipkebogyó méhtermék

C-vitaminban, vasban és magnéziumban gazdag, támogatja a vese- és húgyúti egészséget, csökkenti a magas vérnyomást, enyhíti a bél- és hörghurut tüneteit, segíti az epe- és májműködést, erősíti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Csipkebogyó méhtermék egy természetes vitaminforrás, magas C-vitamin, vas és magnézium tartalommal, amely elősegíti a szervezet egészséges működését. A termék különösen hasznos vese- és hólyagproblémák kezelésében, támogatva a húgyúti rendszer egészségét.

A magas vérnyomás kezelésében is hatékony, segítve a vérnyomás szabályozását és ezáltal csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Bélhurut és hörghurut esetén enyhíti a gyulladást és a kellemetlen tüneteket, elősegítve a gyorsabb gyógyulást.

A termék epe- és májzavarok kezelésére is kiválóan alkalmas, támogatva a máj egészséges működését és segítve az epeáramlást. Az immunrendszer erősítésében is fontos szerepet tölt be, fokozva a szervezet természetes védekezőképességét. Az enyhe gyulladáscsökkentő hatás révén csökkenti a gyulladásos megbetegedések tüneteit és hozzájárul az általános jó közérzethez.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: