Cékla méhtermék

Vérnyomást és keringést szabályozó, szív artériáit karbantartó, demencia késleltető, méregtelenítő és energetizáló hatású.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Cékla méhtermék az egészségügyi előnyök tárháza, amely a cékla természetes jótékony hatásait ötvözi a méz előnyeivel. Ez a termék különösen hatékony a vérnyomás és a vérkeringés szabályozásában, ami hozzájárul a szív- és érrendszer egészségének fenntartásához. A folsav és a betain magas tartalma révén karbantartja a szív artériáit, segítve ezzel a keringési rendszer egészséges működését.

A termék késlelteti a demencia kialakulását, támogatva az agyi funkciók megőrzését. A méregtelenítési folyamatokban is kiemelkedően hatásos, segítve a szervezet tisztító folyamatait és növelve az általános vitalitást. Energetikailag a gyökér csakra harmonizálásában is fontos szerepet játszik, elősegítve a testi és lelki egyensúly megtartását.

A TöbbMintMéz Cékla méhtermék egyedülálló kombinációja a cékla és a méz jótékony tulajdonságainak, így ajánlott mind belsőleg, mind külsőleg történő alkalmazásra.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
M Szerző | 2023.12.4
A céklás mézet bontottam fel tegnap, a céklautáló kislányom is döbbentem mondta, hogy ez mennyire isteni. :-))))))