Gyulladáscsökkentő, emésztést serkentő, görcsoldó, természetes nyugtató és fertőtlenítő hatású, segítve a szervezet természetes védekezését.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Kamilla méhtermék a kamilla gyógynövény jótékony hatásait ötvözi a méz tápláló erejével. Ismert gyulladáscsökkentő hatásáról, amely segít csillapítani a különböző gyulladásos állapotokat, így hatékonyan enyhíti a bőrirritációt és más gyulladásos megbetegedéseket.

Az emésztés serkentésében is fontos szerepet játszik, elősegítve az emésztőrendszer egészséges működését és segítve az emésztési zavarok, mint a puffadás vagy a gyomorpanaszok kezelését. A kamilla görcsoldó tulajdonságai révén csökkenti a bélrendszeri görcsöket és az emésztéssel kapcsolatos fájdalmakat.

Mint természetes nyugtató, segít megnyugtatni az idegrendszert, elősegítve a stressz és szorongás csökkentését, valamint a pihentető alvást. Fertőtlenítő tulajdonságai révén támogatja a szervezet természetes védekezőképességét a különböző kórokozókkal szemben.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: