Orvosi zsálya méhtermék

Húgyúti és torok fertőtlenítő, láz- és fájdalomcsillapító, légzőszervi betegségek kezelésére hatékony.

Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 850 Ft 2 990 Ft 1 850 Ft-tól
Orvosi zsálya méhtermék
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Az Orvosi Zsálya méhtermék a zsálya gyógynövény kiváló tulajdonságait ötvözi a méz táplálkozási előnyeivel. Kiválóan alkalmas húgyúti fertőzések kezelésére, segítve a húgyutak természetes fertőtlenítését és az egészséges működés fenntartását.

A termék hatásos a torok fertőtlenítésében is, enyhítve a torokfájást és a gyulladást, különösen megfázás és torokgyulladás esetén. Láz- és fájdalomcsillapító tulajdonságai révén segít enyhíteni a lázat és a fájdalmat, hozzájárulva a gyorsabb felépüléshez.

Légzőszervi betegségek kezelésében is hatékony, támogatva a légutak egészséges működését és segítve a légzőszervi panaszok, például a köhögés és a bronchitisz enyhítését.

Kiszerelés

  • 100 g - Heti adag
  • 250 g - Félhavi adag

A készítmény gyógynövényes koncentrátumnak is mondható, ezáltal megsokszorozzák a mézek és az adott gyógyhatású növény hatékonyságát. A végeredmény emiatt kisebb adagolásokban ajánlott (1-2 kávéskanálnyi naponta).

Egyedi csomagolás

Mostantól rendelhető különleges, egyedi csomagolásban is. Egyedi csomagolás igényléséhez és egyeztetéshez, kérjük, írjon nekünk a mandala@termeszetes-gyogymodok.hu e-mail címre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: