Noll-Szatmári Enikő: Oltottak és oltatlanok

Oltottak és oltatlanok - Mind egyek vagyunk. Hogyan éltük meg 2020-2023-at?

5 700 Ft
Noll-Szatmári Enikő: Oltottak és oltatlanok
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

 

Oltottak és oltatlanok mind egyek vagyunk. Hiába a védettségi kártya, diszkrimináció, oltatlanok elbocsátása sok munkakörből, mind emberek vagyunk. A 2020-2022-es periódust mindannyian megszenveldtük így vagy úgy. És kiesett két és fél év az életünkből, amit maszk és plexi mögött töltöttünk, home-officeban, kijárási- és utazási korlátozásokkal. 

A könyv húsz történetet tartalmaz, oltottak és oltatlanok, férfiak és nők, különböző korosztályból és az élet minden területéről: orvosok, pszichológusok, tanárok, művészek, munkások, háztartásbeliek, fiatalok, nyugdíjasok elmondják a saját történeteiket, hogyan élték meg a covid lezárásokat, a maszk kötelezést, az oltásokat és azt, hogy mit gondolnak ezekről utólag.
 
Az egyetlen lehetőségünk a párbeszéd és az elfogadás, a történeteink feldolgozása és egymás megértése által. Noll-Szatmári Enikő - A covid lezárások alatt intenzíven és aktívan tett azért, hogy az emberek visszakapják az alapvető emberi jogaikat. Az írónő kiáll az egyetemes emberi értékek mellett, úgy mint: szabadság, igazság, jóság, egészség.
 
ISBN: 978-615-82412-3-6

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: