Noll-Szatmári Enikő: Bezárva

Bezárva - Merész visszatekintés a covidjárvány médiában elhallgatott magyar és nemzetközi történéseire, ösztönző üzenetekkel az emberi szabadságért.

5 000 Ft
Noll-Szatmári Enikő: Bezárva
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A könyv a szerző személyes szemszögéből mutatja be Magyarország 2020-tól 2023 októberéig terjedő időszakában zajló fontos ellenállási eseményeket. A tartalom nemcsak a hazai történéseket öleli fel, hanem nemzetközi vonatkozásokkal is kiegészül, valamint magyar és külföldi emberek személyes beszámolói is helyet kapnak benne.  
 
A szerző visszaemlékszik a lezárásokra, az oltások kötelezésére, a maszkokra és a távolságtartásra. Ebben az időben az emberi alapjogaink súlyosan sérültek. Minden trauma feldolgozása a szembenézéssel kezdődik.  
 
A szerző motivációját és üzenetét a könyvben megosztott idézetek segítségével ismerhetjük meg. Az író arra ösztönzi az olvasókat, hogy vállaljanak felelősséget másokért, és hozzanak létre olyan egyéni projekteket, amelyek pozitív változást hozhatnak az életükbe. Az üzenet alapja az, hogy az egyének erejéből kiindulva lehet elérni a változást, és ezt globális szintre tágítani.  A könyv hangsúlyozza az élet és az egészség fontosságát, valamint azt, hogy az önértékelés és az önbizalom rendben kell legyen ahhoz, hogy az ember kiálljon az értékeiért és az emberi szabadságáért.
 
A szerző hisz abban, hogy egy szívközpontú társadalom építése lehetséges a közös összefogással, és bármilyen külső nyomás ellenére az emberek ereje a közösségükben rejlik.
 
 
KIADÓ: Prométeusz Kiadó
MŰFAJ: Emlékirat
SZERZŐ: Noll-Szatmári Enikő
CÍM: Bezárva
ALCÍM: Minden, ami a fősodratú médiában a covidjárványról kimaradt
ISBN: 9786158241205
NYELV: Magyar
KÖTÉS: Kartonborított, ragasztott
FORMÁTUM: (mm) (szélesség x magasság ) 148 x 210
TERJEDELEM: 272 oldal

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: