Vironal koncentrátum

Támogatja az immunrendszer működését, erősíti a szervezet természetes védekezőképességét, és ösztönzi a légzőszervek megfelelő működését.

8 900 Ft
Vironal koncentrátum
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Tüdő meridián 

Az energiazavar fizikai megnyilvánulásai

Minden légzéssel, tüdővel összefüggő betegség, asztma, köhögés, fulladás, sípoló légzés, arc-, orr- és szembetegségek, ekcéma, kiütések, allergiás bőrbetegségek, száraz, durva bőr, csökkent ellenálló-képesség főleg hideg időjárás és fertőzések idején, elégtelen izzadás. 

Az energiazavar pszichés megnyilvánulásai

Kisebbrendűségi érzetek, tompultság, depresszió, melankólia

Lép meridián

 Az energiazavar fizikai megnyilvánulásai

Energiahiány, fáradékonyság, alacsony vércukorszint, szédülés, látáséletlenség, testsúlyproblémák, az izomtömeg és izomerő csökkenése, étvágytalanság vagy ellenkezőleg falánkság, a tápanyagok rossz felszívódása, emésztési zavarok, az emésztőenzimek ürítésének zavarai, felfúvódás, cukorbetegség, vízszerű váladék az orr nyálkahártyáiból, torokból, ill. más nyálkahártyákból, elégtelen vérképzés – anémia, az erek rugalmatlansága, vérzékenység, véraláfutások, visszértágulatok, menstruációs zavarok, különböző sérvek. 

Az energiazavar pszichés megnyilvánulásai

Zavaros, nehézkes, lassú gondolkodás, aránytalanul sok gondolkodás és tanulás, szétszórtság, elillanó gondolatok és kényszerképzetek, kényszercselekedetek, dogmatizmus, emlékezetzavar, túlfűtött gondoskodás és önsajnálat, szorongásos állapotok, lelki labilitás, gyökértelenség érzése – az ember sehol sem érzi otthon magát.

Vastagbél meridián

Az energiazavar fizikai megnyilvánulásai 

Fogfájás, mandulák feldagadásával is kísért garatduzzadás, torokgyulladás, felkar- és hasfájás, szemfehérje besárgulása, szárazság érzet a szemben, ritka orrváladék folyása és orrvérzés, garat-blokkolás szindrómája, a mutatóujj mozgásképtelensége vagy nehéz hajlíthatósága.

Az energiazavar pszichés megnyilvánulásai

A pályadiszharmóniájatitkolózást, amárátélt, de márnem aktuálisérzelmek, érzések elfojtását idézheti elő. Érzelmi szinten problémák merülhetnek fel az ajándékozás és elfogadás aktusával kapcsolatban, valamint az ebből kiinduló érzéssel kapcsolatban, miszerint az illetőt nem értékelik eléggé, esetleg úgy érzi, hogy kihasználják, és ez nem látható belső depresszió kialakulásához vezethet.

A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSA 

HASZNÁLAT ELŐTT DINAMIZÁLNI KELL

mivel a két agyfélteke a jobb és bal kézre idegződik be, egyik nap jobb kezünkbe fogva, bal tenyerünk közepéhez kocogtatjuk, másik nap bal kezünkbe fogva, jobb tenyerünk közepéhez kocogatjuk az üveg alját. /ez a szívburok 8-as pont/.

1-3. nap - 3x1 csepp

4-6. nap - 3x2 csepp

7-9. nap - 3x3 csepp

10-12. nap - 3x4 csepp

majd így folytatni, (ne emeljük tovább az adagot) amíg tart a készítményből!

A 12 cseppet ne lépjük túl!

Az adagolás egyénileg eltérhet a konzultáció szerint.

A készítmény további alkalmazása orvossal vagy természetgyógyásszal történő egyeztetés alapján.

HÁROM HÉT UTÁN EGY HÉT SZÜNETET KELL TARTANI!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: