Vicki Mathison: Homeopátiás szerek állatoknak

A hatvan legfontosabb homeopátiás szer szövegben és képekben.

6 000 Ft
Vicki Mathison: Homeopátiás szerek állatoknak
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Homeopátiás szerek állatoknak, vicces karikatúrákon mutatja be a szerek legfontosabb kulcstüneteit és ezzel nagyon szórakoztatóvá teszi a tanulást.

Az új-zélandi  szerző Vicki Mathison állatgyógyítással foglalkozó homeopata. A könyvben 60 homeopátiás szert mutat be, amelyben a művészi tehetsége és az állatok iránti hatalmas érzékenysége is megnyilvánul.

"Mi lehetne jobb módszer megtanítani egy homeopátiás szer lényegét, minthogy humorosan megjelenítjük egy képben. Viki úgy ismeri Equus szellemét, ahogy azt csak egy lóimádó ismerheti. A ló szeméből azonnal látja a kedvét és a hangulatát. A kutyáknak szintén nagy helye van mind a szívében mind az otthonában. Az ő tulajdonságaikat is viccesen ábrázolta karikatúrákon azért, hogy jobban érthetően, hangsúlyozottabban mutassa be azokat.

Vickinek nem csak az a kiemelkedő képessége, hogy lássa a lényeget, hanem hogy tisztán és egyértelműen le is tudja rajzolni azt. Az ő szemén keresztül a szerek életre kelnek és a továbbiakban nem csupán a listába szedett tünetek jutnak majd eszünkbe róla. A Natrium muriaticum szomorúsága, az Arsenicum félelme, a Iodum nyughatatlansága mind megelevenedik és könnyen felismerhetővé válik. Ahogy ő mondja, gyönyörű, ahogy egy állat megmutatja a saját gyógyszerének a képét, majd megerősíti a szerválasztást minden egyes mozdulatával.

Ez a könyv biztosan megtalálja a helyét az állatbarátok otthonában, függetlenül attól, hogy ismerik-e a homeopátiát vagy sem és a homeopata állatorvosok praxisában, mert még a sok tapasztalattal rendelkezők is inspirálódhatnak az állatok újszerű látásmódja által.”

Deborah Collins

"Nem emlékszem, hogy valaha is ilyen jót nevettem volna egyszerű karikatúrákon. Nagyon hatékony bemutatása a homeopátiás szereknek dióhéjban!”

Jenni Tree

Olvass bele a könyvbe!

Képek a könyvből:

Kiadó: Lyrikod Kft.
Borító: puhatábla
ISBN: 978-615-01-1007-3
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 136 oldal
Illusztráció: Színes képekkel
Fordító: Radványi Noémi

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: