Túra talpbetét

A speciális modulok puhábbak, a harántemelés mérsékeltebb, a sarok pedig stabilabb, biztos járást biztosítva egyenetlen talajon.

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A felhasznált egyedi modulok puhábbak, a harántemelés mérsékeltebb, a sarkat pedig jól stabilizálja – ezzel is elősegítve az egyenetlen talajon való biztos járást.

Professzionális talpbetét túrázóknak, hegymászóknak – egyedi talpfelvétel alapján, a bakancsba csiszolva

A Podiart egyedi talpbetétek között már több, specifikus célra fejlesztett talpbetét modell megtalálható.
A népszerű futó, focis és kerékpáros talpbetétek mellett, így több év tesztelés eredményeként már kapható a Podiart túrabetét is.

A hegymászók és túrázók egy-egy túra alkalmával akár 10-15 órán keresztül is talpon vannak, így fontos a kényelem és a láb helyes statikájának megőrzése. Ezáltal elkerülhetőek a láb deformitásokból adódó fájdalmak, a sérülések és javítható a teljesítmény is.

A bakancsokba egyedileg belecsiszolt talpbetétek, a komfortfokozat további növelése érdekében PORON MEDICAL rezgéscsillapító réteget is kaptak.

A gondos anyagválasztásnak köszönhetően a lábbetét:

  • jól szellőzik
  • antibakteriális
  • elvezeti az izzadtságot (a felső rétegként használt zöld színű MIKROFIBER kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik)
  • nem engedi, hogy a láb elcsúszkáljon a bakancsban.  

A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: