Tenisz talpbetét

Egyedi Podiart tenisz talpbetét: személyre szabott, illeszkedik a lábhoz, ellenáll a nagy igénybevételnek, biztos talajkapcsolatot biztosít.

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Podiart tenisz talpbetétet egyedileg, a sportoló lábára gyártjuk, a talpfelvétel alapján tervezzük meg és a kért cipőbe csiszoljuk, a megfelelő illeszkedés érdekében.

A személyre szabott talpbetét így optimálisan támasztja alá a talpat és a gumiszerű tulajdonságokkal rendelkező speciális fedőréteg miatt nem csúszkál rajta a talp.
A gondosan kiválasztott és tesztelt anyagoknak köszönhetően, ellenáll a haránt- vagy keresztboltozaton lévő fokozott igénybevételnek is.

Az egyedi Podiart futó és egyéb specifikus sport talpbetétek után egyre nagyobb igény mutatkozott a kifejezetten teniszezők számára fejlesztett talpbetétre.

Az egyedi tenisz talpbetét alapja egy strapabíró 1,5 mm vastagságú EVA réteg, amelyet egy 2 mm-es Nora rezgéscsillapító anyag követ. A fedőréteg egy 2mm-es Viscotene nevű anyag, amely a talpbetét dinamikusságát, tartósságát, rugalmasságát adja

Az egyedi talpbetétre fél év korrekciós garanciát vállalunk, amennyiben tehát a talpbetét hordása során három-négy hét után is kényelmetlenséget tapasztal, ingyenesen javítjuk.

A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: