Növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, segíti az alkalmazkodást, csillapítja a stresszt, javítja az agytevékenységet és erősíti az immunrendszert.

8 900 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Stimaral bioinformációs készítmény, összetevői az idegrendszer irányító központjait regenerálják.

A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

A Stimaral energetikai hatásai a hagyományos kínai orvoslás (hko) alapelveinek tükrében: A Stimaral elsősorban a kormányzó vezeték, a máj, az epehólyag, a lép-hasnyálmirigy, a hármas melegítő, a szív és a tüdő energetikai pályáját harmonizálja.

A Stimaral hatásai

Növeli a szervezet ellenálló-képességét, a szellemi és fizikai teljesítőképességet, megszünteti a fáradtságot, és energiával tölt fel. Stimulálja, harmonizálja és kíméli a testet. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz koffeint, nem okoz függőséget, serkentő hatása mégis 40-60%-kal erősebb, mint a koffein alapú készítményeké, amelyek megterhelik a szervezet működését.

A Stimaral olyan biológiailag aktív, védő anyagokat tartalmaz, amelyek növelik az immunitást. A gyógynövények és az információs összetevők együttese kiválóan használható az új környezethez való alkalmazkodáskor (adaptáció), hirtelen hőmérséklet-változáskor, fokozott testi vagy szellemi terheléskor (stressz, depresszió, szorongás).

Alkalmazása előnyös lehet továbbá olyan esetekben, amikor maximális testi vagy szellemi teljesítményt kell nyújtanunk, javítani kívánjuk a felfogó- és az emlékezőképességünket, illetve látásunk, hallásunk, érzékelésünk kiélesítésére van szükség.

A Stimaral egyik fő összetevője az aranygyökér (Rhodiola rosea). A Magas Tátra, a Krkonoše és a Kárpátok magasan fekvő vidékein, valamint a Távol-Keleten élő gyógynövény, amelyet „a tonizáló gyógynövények királynőjeként” emlegetnek.

Hatása erősebb a koreai (kínai) ginszengnél, a szibériai ginszengnél, a guaranánál és egyéb gyógynövényeknél. Növeli a szervezet különösen nagy igénybevételt jelentő (extrém) helyzetekkel szembeni ellenálló-, illetve alkalmazkodóképességét. Védi a májat, javítja az emlékezőképességet. Nagy mennyiségben tartalmaz szerves savakat. Érdemes közülük külön megemlíteni a sejtfiatalító és -regeneráló hatású borostyánkősavat. Jelentős összetevői továbbá az antioxidáns hatású flavonoidok, valamint olyan szteroid anyagok, mint a béta-szitoszterol.

A Stimaral további összetevői

Arália, leuzea, kínai kúszómangólia, csukóka, fahéjfa, Ginkgo biloba, bárányüröm, édeskömény, kálmos, szurokfű. A készítmény ízét és hatásait olyan illóolajok erősítik, mint a grépfrút, kardamom, kubebabors stb. Hatékonyságát és erejét a hegyikristály, az antimonit, az azurit, a galenit és további ásványok bioinformációi is fokozzák.

A Stimaral használata

  • támogatja az immunrendszert, antioxidáns és méregtelenítő hatású
  • elősegíti a szervezet alkalmazkodóképességét (adaptációját) a megváltozott életkörülményekhez és -feltételekhez, csillapítja a stressz hatását
  • támogatja a szervezetet fokozott testi vagy lelki terhelés esetén, növeli a teljesítőképességet
  • javítja az agytevékenységet, támogatja a koncentráló-, emlékező- és felfogóképességet, a matematikai képességeket, előnyösen hat autista gyermekek állapotára
  • jótékony hatású kimerültség esetén, hathatós segítséget nyújt a krónikus fáradtság szindrómával (CFS) küzdőknek
  • kiválóan alkalmazható idegbetegség, ingerlékenység, szorongás, neuraszténia, depresszió és álmatlanság esetén
  • megelőzhető, illetve enyhíthető vele az időskori szenilitás; kiegészítő szerként kiválóan alkalmazható Parkinson-kórban és sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél
  • előnyösen hat máj- és lépbetegség, mellékvese-, valamint pajzsmirigyprobléma esetén · támogatja a szívműködést és a vérkeringést, normalizálja az alacsony vérnyomást
  • enyhe vágyserkentőként hat mindkét nemnél (afrodiziákum)
  • néhány nőgyógyászati és szexuális probléma kiegészítő kezelésére is alkalmas · csillapítja az alkoholfogyasztás hatásait

Jelentősége a lelki egyensúly szempontjából

A készítményt aktuális kedély- vagy lelkiállapota szerint is alkalmazhatja olyan esetekben, amikor azok a pályák kerülnek diszharmóniába, amelyeket a Stimaral harmonizál.

Többek között olyan állapotokról van szó, amikor érzékenyen reagálunk a hangokra, a fényre, az erős illatokra és ízekre.

Hasznos továbbá impulzív viselkedés, dühkitörés, állandó indulatosság, visszatarthatatlan nevetés, szomorúság, hisztéria, depresszió, rugalmatlan gondolkodás és feledékenység, elégtelen összpontosítás esetén, illetve akkor, ha képtelen vagyunk megtanulni kívülről egy szöveget vagy megoldani egy matematikai feladatot. 

Ugyancsak jó szolgálatot tehet azoknak, akiket a szőrszálhasogatás (a részletek iránti túlzott figyelem), türelmetlenség vagy hiperaktivitás jellemez.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS: Használat előtt alaposan rázza fel! Adagja naponta 1-3x2-7 csepp.

Három évesnél idősebb gyermekek naponta 1-2 cseppet, 12 évnél idősebbek napi 7 cseppet fogyaszthatnak, fél órával étkezés előtt vagyutána. Az utolsó napi adagot lefekvés előtt legalább 4 órával vegye be, hogy ne zavarja meg nyugodt alvását. Ha viszont este vagy éjszaka is ébernek kell maradnia, akkor időkorlát nélkül, szükség szerint alkalmazza a Stimaralt.

A szervezet minél hatékonyabb méregtelenítése céljából a regeneráló kúra alatt növelje a bevitt folyadék mennyiségét.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSA: HASZNÁLAT ELŐTT DINAMIZÁLNI KELL: mivel a két agyfélteke a jobb és bal kézre idegződik be, egyik nap jobb kezünkbe fogva, bal tenyerünk közepéhez kocogtatjuk, másik nap bal kezünkbe fogva, jobb tenyerünk közepéhez kocogatjuk az üveg alját. /ez a szívburok 8-as pont/.

1-3. nap - 3x1 csepp

4-6. nap - 3x2 csepp

7-9. nap - 3x3 csepp

10-12. nap - 3x4 csepp

majd így folytatni, amíg tart a készítményből a napi 20-25 cseppet ne lépjük túl! Az adagolás egyénileg eltérhet a konzultáció szerint.

A készítmény további alkalmazása orvossal vagy természetgyógyásszal történő egyeztetés alapján.

HÁROM HÉT UTÁN EGY HÉT SZÜNETET KELL TARTANI!

Figyelmeztetés:

A készítmény nem tartalmaz koffeint, és nem okoz függőséget. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Ha gyermeket vár, csak az orvosával való konzultáció után használjon étrendkiegészítő készítményeket.

Hároméves kor alatt nem ajánlott.

Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a fagytól!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: