A telítetlen zsírsavak legjobb minőségű növényi forrása, akár 90%-os hatóanyagtartalommal és 96%-os hasznosulással.
Termék részletes leírása
Raw Ambrosia
A méhtermékeket emberemlékezet óta alkalmazzák a különböző gyógyító eljárások során. Használatuk kezdetei egészen az ókori Egyiptomig nyúlnak vissza. A mézzel, virágporral, méhpempővel vagy propolisszal végzett apiterápia napjainkban rendkívül hatékony kiegészítő gyógymód. A legértékesebbnek tartott méhtermék az ambrózia (más néven: méhkenyér). Rendkívül értékes, hatékony, és nincsenek ismert allergén hatásai.
A szorgos méhek összegyűjtik a fehérjékben, ásványi anyagokban, vitaminokban és főleg nélkülözhetetlen aktív enzimekben gazdag nyersanyagot, azaz a virágport. A méhek a virágport – az enzimekkel, hasznos baktériumokkal és erjesztőgombákkal együtt – „beledöngölik” a kaptár kereteibe, ahol az említett anyagok megbontják a virágpor szerkezetét, és beindítják a fermentációs változásokat. Ennek köszönhetően jön létre az ambrózia, amelynek biológiai értéke sokkalta nagyobb, mint a hétköznapi virágporé.
A RAW AMBROSIA fontos fehérjéket (esszenciális aminosavakat), ásványi anyagokat, nyomelemeket (pl. szelént), fitohormonokat tartalmaz, és megtalálható benne a B-vitamin-család csaknem összes tagja. A felsorolt anyagok mindegyike biológiailag megfelelő egyensúlyban van jelen a termékben, és szinergikusan hatnak (vagyis támogatják, erősítik egymás hatását).
Használata megnövekedett szellemi, lelki vagy fizikai terhelés, lábadozás alatt és műtétek után, étvágytalanság, gyors súlyvesztés és fejlődési (akár testi, akár szellemi) zavarok esetén ajánlott. Jótékonyan hat a gyermekek szervezetének fejlődésére.
Előnyösen befolyásolja a hormonális aktivitást, ezért változókorban kifejezetten javasolt a fogyasztása. Életerőt és energiát ad. Alkalmazásával jó eredményeket értek el prosztatatúltengésben, a máj méregtelenítésében, krónikus fáradtság szindrómában, meddőségben, impotencia és csökkent szexuális aktivitás esetén. Ideális a sportolók számára is.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!