Noene alapon polifoam fedőrétegű egyedi talpbetét

Antibakteriális, anti-mikrobiális, kellemetlen szagokat semlegesítő, hypoallergén, króm és egyéb káros anyagoktól mentes. Kivételes ütközéselnyelő képességű, kristály mikro-cellákból áll.

Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
26 000 Ft
Noene alapon polifoam fedőrétegű egyedi talpbetét
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Rezgéselnyelő talpbetét, extra kényelem.

A prémium rezgéselnyelő alaprétegnek köszönhetően (noene) ez a talpbetét kiváló mindennapos használatra. Akár egész napos állómunka esetén is megfelelő kényelmet biztosít viselőjének.
A polifoam fedőréteg biztosítja az extra kényelmet és a puhaságot, így az egész napos terhelésnek kitett láb kevésbé fárad el.

Alapréteg: noene
Fedőréteg: polifoam
Vastagság: 5 mm 

 A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.). 

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: