Javítja az immunrendszer működését, erősíti a szervezet védekezőképességét, fokozza a teljesítményt és javítja a kedélyállapotot.

7 800 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Kiemelt hatásterületek

Immunrendszer, méregtelenítés, daganatok, regeneráció, stressz 

Alkalmazása 

 • támogatja a szervezet specifikus immunitásának működését (elősegíti a T-lymphocyták képződését);
 • jól alkalmazható ismétlődő fertőzések, valamint elhúzódó betegségek esetén;
 • felgyorsítja a sebgyógyulás, a regeneráció, valamint a betegségek és műtétek utáni lábadozás folyamatát;
 • előnyösen hat a daganatos betegségek kialakulásával, illetve az áttétek képződésével szemben, mérsékli a kemoterápia és a sugárkezelés nemkívánatos mellékhatásait;
 • jótékony hatású légúti megbetegedésekre;
 • segíthet allergiában, valamint asztma és bőrproblémák esetén;
 • támogatja a vastagbél természetes mikroflórájának fenntartását, a természetes bélmozgást (perisztaltikát), segít megelőzni a bélgyulladások kialakulását, valamint a felfújódást (kiválóan alkalmazható gyakori antibiotikum-kezelés esetén);
 • hozzájárul a máj egészséges működéséhez, elősegíti a májsejtek regenerálódását, a méregtelenítéshez (vegyi anyagok, sugárzások, hosszan tartó gyógyszerszedés, alkoholfogyasztás, májgyulladás, mononucleosis stb.);
 • mérsékelheti a cukor-, a vérzsír- és a koleszterinszintet, hozzájárul a vérnyomás normalizálásához, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát (érelmeszesedés, infarktus, szélütés), hasznos lehet a cukorbetegek fizikai állapotának javításában;
 • javítja a kondíciót, felfrissít, energiát ad általános gyengeség, testi vagy lelki kimerültség, stressz és terhelések esetén.
 • segít a potenciazavar gyógyításában.

Energetikai pályák

Az Imunosan elsősorban a lép-hasnyálmirigy, a vastagbél, a tüdő, a húgyhólyag, a máj, az epehólyag, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

A béta-glükánok természetes immunstimuláns szerepe A természetes gombakivonatok jótékony hatása az emberi szervezetre már több évtizede ismert, és napjainkban számtalan világhírű tudós látja bennük az új évezred egyik leghatékonyabb egészségvédő eszközét. A béta-glükánok olyan poliszacharidok, amelyek maximális aktivitásra sarkallják az immunrendszer sejtjeit (macrophágok, leucocyták, lymphocyták), vagyis képesek megerősíteni a test védekezőképességét a mikroorganizmusok által okozott betegségeknek már a kezdeti fázisában is. A szervezet megfelelő béta-glükán szintje felgyorsítja a sejtek természetes regenerálódásának folyamatát, lerövidíti a gyógyuláshoz szükséges időt, valamint lassítja az öregedés folyamatát. Hatására gyorsabban és nagyobb mennyiségben ürülnek ki a szervezetből a nemkívánatos anyagok (toxinok, allergének, az élelmiszerekből és gyógyszerekből származó vegyi anyagok). A béta-glükánok megsokszorozzák az alkalmazott gyógymód hatékonyságát (ez a hagyományos gyógymódok hatására is igaz). Végül, de nem utolsósorban energiával töltik fel a testet, segítenek megszüntetni a fáradtság érzését. Jótékony hatásukat ezért nagyra értékelheti mindenki, aki állandó fizikai vagy érzelmi stressznek van kitéve.

Összetétele (mennyiség egy kapszulában)

Astragalus (csűdfű) 70 mg, Ganoderma lucidum 60 mg, Atractylodes macrocephala 60 mg, Szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus) 50 mg, Közönséges fagyal (Ligustrum vulgare) 40 mg, Réti lóhere (Trifolium pratense) 40 mg, Zöld tea (Camellia sinensis) 30 mg, Agaricus blazei Murrill 30 mg, Dangshen (Codonopsis pilosula) 20 mg.

Adagolása

NAPONTA 2-3X1 KAPSZULA, LEHETŐLEG ÉTKEZÉS UTÁN.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: