Grépfrútmag és kasvirág, valamint fokhagyma és propoliszkivonatot tartalmazó bioinformációs készítmény.

4 400 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Grepofit spray hatásterületek: Erős bázishatású, megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák elterjedését és szaporodását.

A streptococcusok és staphylococcusok baktériumok okozta torokgyulladásra, szájüregi vagy bélflóra megbetegedéseire is gyógyító hatással van, az élesztő kivonat képes elpusztítani a Candida albicans-t.

A grepofit spray hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert, és hipoallergén. Esetleges citrus allergia esetén alacsonyabb kezdő dózis ajánlott a Grepofit spray-ből, napi egy adag a száj nyálkahártyájára fújva. Tolerancia esetén a dózis növelhető, az alább felsorolt esetekben:

  • ínyvérzésre Balsamio fogkrém kombinációjával,
  • kellemetlen szájszag. Nagyon stresszes beteg esetében kapcsolódhat hozzá rossz szájhigiénia is. Háttérben persze lehet fog és íny betegség, vagy krónikus mandulagyulladás, esetleg gyomorbetegség.

Adagolása

A Grepofitot permetezzük a torok vagy közvetlenül az érintett területre (bal és jobb oldalon is), naponta 4-szer 2 fújás. Használható antibiotikumos kezelés alatt, kölcsönösen erősítik egymás gyógyító hatását.

A Grepofit spray természetes összetevők hatékony kombinációját tartalmazza: grapefruit mag kivonat, fokhagyma, propolisz, echinacea (kasvirág) és a borsmenta, melyek közül néhány már bevált a Grepofit kapszula formájában is.

Figyelem!

Állapotos és szoptató nők alkalmazását beszéljék meg az orvosukkal. A terhesség első harmadában (az első trimeszterben) használata nem ajánlott!

Gyakori fertőzések, aminél jótékony hatása van a Grepofit spray-nek.

A torokfertőzés leggyakoribb jelzése a vírusos fertőzésnek. Hatással van az orrnyálkahártyára is: égető, kaparó érzés az orrgaratban. Szájnyálkahártya vörös, duzzadt és fájdalmas. Minimális hőmérsékletemelkedéssel jár vagy nem is jelentkezik. A kezelés a helyileg alkalmazott fertőtlenítő és gyulladás gátló gyógyszerekből áll.

Súlyosabb betegsége: A bakteriális fertőzést leggyakrabban a Streptococcus okozza. A megnagyobbodott mandulák pirosak, az úgynevezett csapokon fehéres pontok találhatók. Duzzadtak és fájdalmasak az állkapocs alatti és a nyaki nyirokcsomók. A betegség lázzal, súlyos torokfájással és nyelési nehézséggel jár.

Úgy vélik, hogy antibiotikumos kezelést igényel a láz miatt, helyi fertőtlenítést és fekvő lábadozást ajánlanak. Kedvezően befolyásolják a betegség lefolyását az ún. Priessnitz –es nyakpakolások. 

A betegség egy speciális fajtája a fertőző mononucleosis. Ez egy olyan betegség, amely elsősorban fiataloknál fordul elő. Eredménye a gennyes mandulagyulladás (a mandulákat fehéres bevonat borítja). A fertőzés forrása vírus, így nem igényel antibiotikumos kezelést. Cseppfertőzéssel és a nyállal terjed. Gyakori szövődménye a májbetegség, a gyógyuláshoz szükséges a tartós diéta és a fizikai aktivitás korlátozása.

Száj-és szájnyálkahártya fertőzései hatással lehetnek más betegségekre. Nagyon gyakori a herpesz az ajkakon, vagy az orr körül. 

A tüneti gyógyulást követően a fertőzés forrása továbbra is fennáll a szervezetben, és a későbbiekben akkor aktivizálódik a betegség, amikor az immunrendszer legyengül. Láz, vagy a test általános gyengesége jelentkezik. 

Nagyon zavaróak és fájdalmasak a szájüregi fekélyek is. Ezek a kis fekélyek száj vagy a nyelv felszínén találhatók, amely gyakran ismétlődik. Az ok nem ismert.

Be lehet sorolni a bakteriális fertőzések közé, de krónikus stressz, kevés B-vitamin vagy a bél dysbiosis-a is okozhatja.(az emberrel szimbiózisban élő baktériumok abnormális állapota a bélben, hüvelyben, vagy a bőrön)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: