Grepofit kapszula

Fokozza a szervezet védekezőképességét, támogatja a mikrobiális egyensúlyt és az immunrendszert.

6 700 Ft
Grepofit kapszula
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Egyedülálló, vírusellenes hatású, természetes alapanyagú készítmény. A Grepofit grépfrútmag-, Echinacea-, Szudáni Hibiscus-, és orvosi zsályaillóolaj-kivonatot tartalmazó bioinformációs készítmény.

Használata:

Ennek az egyedülálló készítménynek rendkívül pozitív hatása van olyan vírusos és bakteriális fertőzések esetében, mint az influenza, a torokgyulladás, a nátha, de kiváló segítséget nyújt húgyúti fertőzések során is. Csillapítja a köhögést és a torokfájást, aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét. Jótékonyan hat továbbá némely ginekológiai problémára, elsősorban a gyulladásokra és folyásokra. Segítségére van a szervezetnek gyomor- és bélpanaszok, fekélyek, valamint hasnyálmirigy-gyulladás esetében. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezetben és a bőrön is. A szintetikus antibiotikumokkal ellentétben a Grepofitnak nincsen semmiféle nem kívánt mellékhatása. Nem bolygatja meg az egészséget biztosító bakteriális flórát, hanem ellenkezőleg, elnyomja a káros bélbaktériumok hatását.

Grépfrútmag-kivonat

Egyedülálló antibiotikumos hatású szubsztancia, amely meggátolja a baktériumok, a vírusok és a gombák szaporodását. Nagy mennyiségben tartalmaz bioflavonoidokat, amelyek megkönnyítik az emésztést, tisztítják a szervezetet, javítják a vérkeringést, és növelik a nyálkahártyák ellenállóképességét. A kivonat javítja az érfalak minőségét, és meggátolja töredezésüket, ami elsősorban a kapillárisoknál szembetűnő. Megakadályozza továbbá a vérlemezkék összetapadását, illetve a véralvadást. 

Echinacea purpurea

Az Echinaceának egy sor gyógyító hatása van. Külsőleg alkalmazva segít gyorsan begyógyítani a sebeket, ám belső használata sokkal jelentősebb, hiszen bizonyítottan erősíti a 

szervezet nem specifikus immunitását. Közismert a jelentős antimikrobiális hatása, és nem csak a baktériumokkal, de a vírusokkal szemben is.

Szudáni Hibiscus

A gyulladásgátló és fertőtlenítő hatását, főleg az emésztő és a húgyúti szervek területein fejti ki. A Hibiscus-kivonat oldja az izomgörcsöket a méhben és a belekben, ezért pozitívan alkalmazható görcsökkel kísért hasmenéses megbetegedések, valamint menstruációs fájdalmak esetében. A kivonat frissíti a szervezetet, mellékhatások nélkül csökkenti a magas vérnyomást, segítségével megelőzhető az atherosclerosis kialakulása, mert csökkenti a koleszterinszintet, és megakadályozza a koleszterin lerakódását az artériákban.

Orvosi zsálya

A zsályából nyert illóolaj rendkívül széles körben alkalmazható. Gyulladásellenes és baktériumölő, enyhén vizelethajtó és összehúzó hatású, valamint bizonyítottan pozitívan alkalmazható a bélférgekkel szemben. Az illóolaj antibiotikumos hatása húgyúti gyulladások gyógyításánál, a torok és a szájüreg nyirokstruktúráinak kezelésénél, továbbá torokgyulladás, ginekológiai jellegű gyulladások vagy az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedései esetében használható ki leginkább.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: