Futó talpbetét - profi

Az egyedi Podiart futó talpbetét profi verziója a normál verziótól eltérő alapréteg anyagot használ, profi futók visszajelzései alapján választva.

Szín
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
28 000 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Az egyedi Podiart futó talpbetét profi verziója a normál verzióhoz képest az alapréteg anyagválasztásában különbözik, melyet elsősorban a profi futók visszajelzései és tesztelések alapján választottunk meg.

A Noene előnyös tulajdonságainak köszönhetően a rezgéscsillapítás optimális. Futás közben a láb nem süllyed bele a talpbetétbe, ezáltal a futómozgás is hatékonyabb. A sarok stabilizálása csökkenti a sérülésveszélyt.
Az ezüstionos, nedvszívó fedés minimálisra csökkenti a láb természetes izzadásából eredő kellemetlenséget.

A megfelelő és jó minőségű futócipő már mindenkinek egyértelmű. Legyen szó egy rövid kocogásról vagy akár egy egész napos terepfutásról, ha a cipő nem megfelelő, az sérüléshez, fájdalmakhoz, de a legjobb esetben is kényelmetlenséghez vezet.
A Podiart egyedi futó talpbetétekkel a gondosan kiválasztott futócipő finomhangolható, és biztosítható a láb helyes statikája. Így nő a teljesítmény és csökken a sérülések veszélye, továbbá a terhelés alatt álló lábak hosszútávon is kimélhetőek.

Amennyiben kezdő futóként szeretnél egyedi talpbetét rendelni, érdemes inkább a normál modellt választani, melynél a fokozott rezgéscsillapításnak köszönhetően kevésbé terhelődik a láb. A futócipő eredeti betétjének eltávolítása után, annak helyére rakható be a személyre szabott, egyedi Podiart talpbetét.

Alkalmazásakor légy figyelemmel a fokozatosságra, hiszen a talpbetét a láb korrekcióját végzi, ezért az első napokban panaszok léphetnek fel a láb ízületeiben.
Ezért a talpbetét használatát fokozatosan kezdd el, naponta, vagy edzésenként egy órával növeld a használati időt.

Időnként célszerű a betétet használat után a cipőből kivenni, enyhén mosószeres vízzel a felületét áttörölni, majd száradni hagyni.

A komoly terhelést végző sportolók esetén a talpvizsgálat félévenkénti elvégzése és a talpbetét cseréje javasolt.

Az egyedi talpbetétre fél év korrekciós garanciát vállalunk, amennyiben tehát a talpbetét hordása során három-négy hét után is kényelmetlenséget tapasztal, ingyenesen javítjuk.

A rendelőben egyedi talpbetétek igénylése is lehetséges. Műszeres felméréssel és kiegészítő vizsgálattal együtt, személyre szabott talpbetétek, gyógypapucsok és szandálok is készülnek. Amennyiben kéri, szakmai tanácsadásra is lehetőség van, valamint további szolgáltatásokat és kezeléseket is tudunk ajánlani (gyógypedikűr, gyógymasszázs, krémek, fürdőkúrák stb.).

A weboldalunkon kizárólag talpbetét utánrendelést tudsz leadni, hiszen egyedi talpbetétekről van szó. Podiart egyedi talpbetétet csak számítógépes talpvizsgálat után tudunk készíteni. Ha már van Podiart talpbetéted, de újat szeretnél add meg az előző sorszámát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: