FitoSpectrum ESSENCE Q9 gombakivonatokat, C-vitamint és fekete bors kivonatát tartalmazó prémium étrend-kiegészítő

A termék szinergikus összetevői segíthetnek erősíteni az immunrendszert, támogathatják az emberi test természetes védekezőképességét, vitalizálhatják a betegség során legyengült testet.

61 800 Ft
FitoSpectrum ESSENCE Q9 gombakivonatokat, C-vitamint és fekete bors kivonatát tartalmazó prémium étrend-kiegészítő
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A FitoSpectrum Essence Q9 magas poliszacharid tartalmú termék

A Ganoderma lucidum

hozzájárul a természetes immunvédelemhez, segíthet az immunrendszer támogatásában, elősegíti a koleszterinszint csökkentését és hozzájárul az egészséges keringési funkció fenntartásához.

Az Agaricus Blazei murill

hozzájárul a normál immunválaszhoz, segíti a természetes védekezőképességet, támogatja az immunrendszert és az emberi komplementrendszert. Gazdag olyan béta-glükánokban, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer aktivitásához.

A C-vitamin

hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidativ stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin támogatja a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokat, fokozza a vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer működéséhez és a normális pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A Fekete bors

segíti az emésztést és a tápanyagok felszívódását a máj tisztulását és támogatja annak működését a kis vérerek és hajszálerek keringésének fokozásával, továbbá számottevő antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Felhívás

A jelenleg hatályban lévő EU-s és magyar jogszabályok alapján az étrend-kiegészítőknek gyógyhatást tulajdonítani nem szabad. Tájékoztatjuk, hogy az itt megfogalmazott ajánlásunkból nem következik, hogy a terméknek gyógyító vagy kedvező élettani hatást tulajdonítanánk.

A termékismertetőben szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem a termékekre. Az információk a fogyasztók általános tájékoztatását és magas szintű ismeretterjesztését szolgálják a hatóanyagokról. Azok nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést.

Összetevők

Grifola frondosa kivonata, Lentinus edodes kivonata, AHCC por, Magnézium-L-aszkorbát, Ganoderma lucidum kivonata, Cordyceps sinensis kivonata, Inonotus obliquus kivonata, Agaricus Blazeii murill kivonata, növényi cellulóz, fekete bors kivonata

Hatóanyagok

HATÓANYAG MENNYISÉGE A KÉSZÍTMÉNY AJÁNLOTT NAPI ADAGJÁBAN (6 DB KAPSZULA)

Grifola frondosa 50% poliszacharidot és 30% D-frakciót tartalmazó kivonata
840 mg
Lentinus edodes 50% poliszacharidot tartalmazó kivonata
840 mg
10:1 arányú AHCC por Alfa-glükán
840 mg
C-vitamin (Magnézium-L-aszkorbát formájában)
280,5 mg (350,6% NRV)
Ganoderma lucidum 50% poliszacharidot és 1% triterpént tartalmazó kivonata
120 mg
Cordyceps sinensis 50% poliszacharidot és 2% adenozint tartalmazó kivonata
120 mg
Inonotus obliquus 50% poliszacharidot és 6% triterpént tartalmazó kivonata
120 mg
Agaricus Blazeii murill 50% poliszacharidot tartalmazó kivonata
120 mg
Fekete bors 95% piperint tartalmazó kivonata
12 mg

 

Felhasználási útmutató

Naponta 3-szor 2 kapszula fogyasztása ajánlott, főétkezésekhez igazítva. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Adatok

Gyártó: Colored Ribbons Zrt.
OGYÉI notifikációs szám32386/2023
Erre ajánljukImmunerősítés

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: