Hatékonyan kezeli a korpát, ekcémát, pikkelysömört és seborrheát. Nyugtatja az irritált fejbőrt, és ideális vékony szálú, zsírosodásra hajlamos hajra.

3 900 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Energetikai pályák

 A Cytosan sampon elsősorban a befogadó és a kormányzó meridiánt, valamint a gyomor, a lép, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

A gyönyörű, fénytől ragyogó hajért

Ha az Ön haja száraz és töredezett, de fejbőrproblémáira a Cytosan sampon lenne a legmegfelelőbb, akkor számítania kell arra, hogy hajmosás után hajápoló készítmény használatára is szüksége lesz. Erre kiváló megoldást nyújt a Nutritive balzsam. Táplálja a hajat és megkönnyíti a kifésülését. Ha a haja erősen sérült és nehezen kezelhető, hajmosás előtt vigyen fel a hajvégekre néhány csepp Dermaton olajat. Ez a készítmény tökéletesen védi a hajat, ráadásul pazar fényt is ad.

Használata

Fejbőrprobléma kezelésére:

  • korpa, ekcéma, seborrhoea, pikkelysömör vagy egyéb bőrgyulladás;
  • irritált fejbőr nyugtatására;
  • a fejbőr, valamint a haj megtisztítására, méregtelenítésére;
  • a hajszálak táplálása és megerősítése céljából;
  • zsíros, vékony szálú hajra ajánlott.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: