Hatékonyan alkalmazható vírusos megbetegedések esetén. Küzd a baktériumok, gombák és Chlamydia okozta fertőzések ellen. Segít a felső légúti gyulladások kezelésében és erősíti a szervezet csökkent ellenálló képességét.

5 000 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

A Cistus Complex gyógynövénycsepp a Cistus ladanifer tiszta esszenciájával gazdagított, két gyógynövény (Cistus incanus és Cistus ladanifer) koncentrált kivonatát tartalmazó bioinformációs készítmény.

Alkalmazása:

  • elsősorban a vírusok okozta fertőzésekkel szemben hatékony; » jótékonyan hat a gombákkal és a chlamydiával szemben is;
  • kiválóan alkalmazható bármilyen típusú felső légúti gyulladás kiegészítő kezelésére;
  • segítséget nyújt elhúzódó, szövődményekkel vagy gyakori visszaesésekkel járó, illetve a gyógykezelésekre rezisztens fertőzésekben;
  • növeli a szervezet ellenálló képességét;
  • természetes antioxidánsként hat (semlegesíti a szabad gyököket);
  • fertőzés esetén védi a szöveteket a gyulladások és a toxinok által okozott károsodásoktól. 

A CISTUS COMPLEX összetétele és hatásai: 

A Cistus incanus (bodorrózsa) és a Cistus ladanifer (balzsamos szuhar) a Földközi-tenger vidékének meredek hegyoldalain vadon élő csodálatos gyógynövények, amelyek virágai a szivárvány színeinek legkülönbözőbb árnyalataiban pompáznak – kezdve a fehértől egészen a kárminvörösig. 

A Cistaceae (bodorrózsafélék, szuhar félék) növénycsalád egyedeinek használata a történelmi feljegyzések szerint egészen i. e. 330-ignyúlik vissza. Ezek a növények a perzsa gyógyászatban

a legértékesebb gyógynövények közé tartoztak. A kereskedelmi útvonalaknak köszönhetően a későbbi évszázadok során Perzsiából elterjedtek az egész mediterrán vidéken, de legfőképpen Cipruson, Olaszországban, Törökországban és Görögországban.

A két Cistus kivonata számtalan fontos anyagot tartalmaz, ezek közül is kiemelkedik 

  • a kalcium
  • a magnézium - a cink és a vas

Az emberi szervezetben kifejtett áldásos hatásaik azonban elsősorban az egymással kölcsönös kötést kialakító proantocianidin, flavonoid és polifenol tartalmuknak köszönhető. 

A két Cistus nemcsak, hogy szinergikus hatású, de mivel kissé eltér a hatóanyag-tartalmuk, hatásaikkal a fertőzések sokkal szélesebb területét képesek lefedni. 

A CISTUS COMPLEX hatékony kémiai és egyben fizikai védelmet nyújt, ami a betegségek kezelésében és a megelőzés terén egyaránt hasznosítható.

Segít megakadályozni a vírusok bejutását a sejtekbe, és ezzel gyakorlatilag lehetetlenné teszi a szaporodásukat.

A Cistusok alkalmazása felső légúti gyulladások kezelésében a legismertebb – legyen szó akár vírusos, akár bakteriális vagy gombás eredetű megbetegedésről.

Megakadályozhatják a toxinok lerakódását, a szövetek sérülését, a gyulladások kialakulását és a szervezet ellenálló képességének hosszú ideig tartó terhelését.

A gyakorlatban tehát nem csak a bakteriális fertőzésből (chlamydia) származó toxinok esetén, hanem a paraziták okozta betegségek (például rüh) után is kiválóan alkalmazhatók.

A szakemberek napjainkban növekvő aggodalommal követik a különböző vírusok és baktériumok egyre gyakoribb mutálódását, amiaz eddighatékonygyógykezelésekkel szembeni rezisztenciához vezet – és akkor még nem is említettük az antibiotikumokkal szembeni rezisztenciát.

Ilyen körülmények között a CISTUS COMPLEX megfelelő segítséget nyújt egyes fertőző betegségek kezelésében.

Ajánlott adagolás:

Naponta 1-3 x 2–7 csepp (7 csepp = 0,35 ml).

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

3 hét használat után tartson 1 hét szünetet!

Használat előtt az üveget gondosan rázza fel (21-szer)! Ezzel dinamizálja az információs összetevőket, és növeli a készítmény hatékonyságát. A készítményt étkezés előtt vagy után fél órával javasolt bevenni, ideális esetben vízzel hígítva, esetleg egy kiskanálra csepegtetve, önmagában. 

A készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott a napi bevitt folyadék mennyiségének növelése.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: