Alkalmazható hallásproblémákra és füllel kapcsolatos panaszokra, hatékony herpeszvírus okozta fertőzések ellen. Segíthet meghűlés, fogfájás és különböző bőrproblémák esetén is.

5 000 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Az Audiron az Energy cég által kifejlesztett első készítmények sorába tartozott, és ez alatt az idő alatt rengeteg hálás és hűséges felhasználót szerzett.

Az Audiron erős gyulladásellenes hatással bír, likvidálja a vírusos és bakteriális eredetű fertőzések kórokozóit, és gyógyítóan hat a bőrre, valamint a nyálkahártyákra.

A kínai orvoslás szempontjából a fém eleméhez tartozik, ami a tisztaság és a sterilitás megtestesítője.

 

Az Audiron elsősorban a füllel és a hallással kapcsolatos betegségek gyógyítása terén bizonyította hatékonyságát. Pozitívan hat a külső hallójáratok viszketegsége, fülcsengés és fülzúgás, valamint nagyothallás esetén. 

Leginkább a gyermekkori középfülgyulladásban nyújt hathatós segítséget, hiszen a gyermekek Eustach-kürtje sokkal rövidebb és keskenyebb, mint egyfelnőtt emberé, éppen ezért a gyermekek hajlamosabbak a középfülgyulladásra.

Több szülő hálával meséli azt is, hogy az Audiron csodálatosan gyors hatékonyságának köszönhetően gyakran sikerült elkerülni a dobhártya, fájdalommal járó felszúrását is.

A dobhártyafelszúrása ráadásul nemcsak hogyrendkívülkellemetlen és fájdalmas, detöbbszöri beavatkozás után a dobhártyán kialakuló összenövések halláskárosodást okozhatnak, amely a gyermek felnőtt korában is megmarad.

 

Gyulladások esetén a nyakat és a tarkót, az állcsont alatti és a nyaki nyirokmirigyek területét, valamint a fül mögötti részeket érdemes kenegetni vele.

Mire és hogyan is használhatjuk még? Az alábbiak a tapasztalatok alapján íródtak.

 • Nátha és nyálkahártya duzzanat esetén csepegtessünk néhány csepp Audiront forrásban levő vízbe, és azt inhaláljuk, mert ez által szabaddá tehetjük az orrüreget, és nyugtatjuk az ingerlékeny nyálkahártyát. Kenegesse az orrüregét, valamint a homloküregnek megfelelő területet naponta többször Audironnal.
 • Köhögés és torokfájáskor az Audiront belsőleg is használhatjuk, méghozzá vízzel higított öblögető formájában.
 • Szem könnycsatornáinak elzáródásakor, kötőhártya gyulladáskor rendkívül gyors segítség: kenegesse a szemét naponta többször nedves vattára csepegtetett Audironnal.
 • Zöld hályog, szürke hályog, szemfájdalom esetén kenegesse a szemhéját naponta 2x hígított AUDIRON-nal 3-5 hónapon át.
 • Fülzúgáskor csepegtessen a fülébe naponta 2x1 csepp Audiront. Középfülgyulladás megjelenésekor csepegtesse a készítményt akár óránként a fülébe.
 • Pozitív hatása van a gennyesedő, nedvedző fekélyekre, szemölcsökre és herpeszekre is.
 • Akne esetében kenegessük a bőrt hígított Audironnal: 100 ml vízbe csepegtessen 10-20 csepp AUDIRON-t.
 • Az ekcémához (vagy herpeszhez) hasonló tüneteket is nyugtathatjuk hígított AUDIRON-nal naponta 3-5 alkalommal.
 • Hidegallergia megjelenésekor kenje be nedves kezeit naponta többször.
 • Fejfájás esetén a homloküreg és a nyaki gerinc területét kell kenegetni naponta 2× 3-5 napon át, amíg a fájdalom el nem múlik. 
 • Háromosztatú (trigeminus) ideg bénulásának esetén kenegesse arcát naponta 2-3x, amíg az állapota nem javul.
 • Fogfájás, foggyulladás, fogínysorvadás esetén közvetlenül kenjük az érintett területet naponta többször. 
 • Aranyér, a végbélnyílás környékén megjelenő duzzanatok enyhítésére is használjuk naponta többször.
 • Lábgomba vagy a test más területein felbukkanó gomba kezelésére is remekül használható.
 • Izomgörcs, fájdalom, duzzanat, reuma, köszvény, blokk a gerincen, teniszkönyök, sportsérülések esetén is segítség lehet, kenegesse izmait naponta 3x Audironnal, majd használja a DROSERIN, RUTICELIT, ARTRIN krémeket. 
 • Az Audiron kiválóan alkalmazható továbbá viszketés és kezdeti stádiumú hüvelyfolyás ellen, de használatával megelőzhető a nyilvános uszodákban vagy strandokon elkapható fertőzés kialakulása is: elég, ha néhány csepp Audiront csepegtetünk az alsóneműnkre. 
 • Korpa, sömör, atópiás ekcéma megjelenésekor hajmosás után csepegtessen három csepp Audiront a hajába, masszírozza be a fejbőrébe – ezt ismételje meg minden hajmosásnál.

 

Az Audiron valószínűleg a kiváló dolgozók szindrómájában

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: