Erősíti az immunrendszert a daganatos és fertőző betegségek ellen, csökkenti a stresszt, támogatja a vérnyomás- és vércukorszint szabályozását.

8 900 Ft
100% Természetes
100% Természetes
Minden termékünk adalékanyag-mentes, garantálva a természet adta tisztaságot és minőséget.
Helyi termékek
Helyi termékek
Büszkén kínálunk kizárólag hazai termelők prémium minőségű termékeit, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és a környezettudatos vásárlást.
Magyar fejlesztés
Magyar fejlesztés
Termékeink magyar innováció eredményei, helyi tudásra és hagyományokra épülve, támogatva ezzel hazánk gazdaságát és szellemi örökségét.
Szakértői tanácsadás
Szakértői tanácsadás
Vásárlóink egyedülálló, személyre szabott tanácsadásban részesülhetnek, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb természetes megoldásokat.

Termék részletes leírása

Minősítése: étrend-kiegészítő. A készítménynem gyógyszer, azorvos által előírt gyógyszereket nem helyettesíti. 

Az Annona muricata leveleiből nyert koncentrált kivonatot tartalmazó, bioinformációs készítmény.

Az ún. szoliter növénykivonatok csoportjába tartozik, amely kivonatok egyedülállóságukkal és jellegzetességükkel kiemelkednek a többi közül, ezért leginkább önmagukban, egy összetevőjű készítmények formájában alkalmazzuk őket.

A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. Működésbe lépésük által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.

Az Annona használata

  • kiegészítő terápiaként daganatos megbetegedésekben;
  • vírusölő, antimikrobiális és parazitaellenes hatásai vannak;
  • kiválóan alkalmazható depresszió, stressz és idegrendszeri zavarok esetén; » csökkenti a vérnyomást;
  • jótékony hatása van a cukorbetegségre.

 Energetikai pályák: Az Annona elsősorban a máj, a lép, a gyomor, a hármas melegítő és a szívburok energetikai pályáját harmonizálja.

Az Annona összetétele és hatásai

Annona muricata

A növény graviola néven is ismert. A perui Amazóniában, azon belül is Peru tropikus területein őshonos. Alacsonyabb örökzöld fáról van szó, amelyet hosszúkás levelei és rendkívül finom, guanabana néven ismert termése tesz jellegzetessé.

A fa valamennyi része felhasználható, beleértve a kérgét, a leveleit, a gyökerét, a gyümölcseit, sőt még a magvait is.

A fa leveleiből főzött teát nyálkahártya-gyulladás, míg őrölt magvait belső és külső parazitákellen használják aperui Andokban. A növénykérgét, gyökerét és leveleit Brazíliában is alkalmazzák cukorbetegség gyógyítására, nyugtató szerként és görcsoldóként. Guyana őslakosai a fa leveleiből vagy kérgéből főznek teát, amelyet nyugtató szerként vagy a szívműködést serkentő tonikum ként használnak. A brazíliai Amazóniában májbetegségek gyógyítására hívják segítségül a növény leveleiből főzött teát.

Leveleiből, valamint éretlen terméseiből sajtolt olaját olívaolajjal összekeverve neuralgiás fájdalom, reuma és ízületi gyulladás kezelésére hasznosítják.

Jamaicában, Haitin és Nyugat-Indiákon paraziták ellen, lázcsillapításra, hasmenésre alkalmazzák a növény gyümölcseit vagy a belőlük készített gyümölcslét, míg a fa kérgét, esetleg leveleit görcsoldásra és nyugtató szerként használják.

A növény minden részében megtalálható legfőbb hatóanyag az ún. annona acetogenin. Úgy tapasztalták, hogy a daganatos sejtekkel szemben szelektív toxicitású hatásokat mutat.

Ez magyarázza, miért toxikusak a rákos sejtekre nézve, illetve miért nem károsítják az egészséges sejteket.

Az egyesült államokbeli Indianában működő Purdue Egyetemen bebizonyították, hogy egyes acetogeninek olyan daganatok elpusztításában is hatékonyak, amelyek ellenállóak voltak a citosztatikumokkal szemben. 

Ahhoz, hogyaz annona valóban hatékonylehessen, olyan adagban kellene fogyasztani, amelyet teákkal vagya kapszula formájában kapható száraz kivonatokkal elérni csak igen nehezen lehet. Az Annona készítményben ezért szuperkoncentrált kivonat található, amely kényelmes adagolás mellett biztosítja a hatóanyagok optimális bevitelét. 

Ajánlott adagolás:

Naponta 1-3x2–7 csepp.

A készítmény tulajdonságait figyelembe véve javasoljuk a legfeljebb 30 napos ciklusokban történő szedését. Egy 30 napos ciklus évente maximum 2-3 alkalommal ismételhető meg. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

A szervezet minél hatékonyabb méregtelenítése céljából a regeneráló kúra alatt növelje a bevitt folyadék mennyiségét.

Figyelmeztetés: 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott. Rendkívül alacsony vérnyomású embereknek nem ajánlott.

Abban az esetben, ha az orvossal való konzultáció alapján hasznos lenne a készítmény hosszabb ideig tartó használata, javasoljuk, hogy az érintett személy az Annona mellett probiotikumokat is szedjen a bélmikroflóra egészségének megőrzése, működésének optimalizálása céljából.

Tárolása:

Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól! Óvja a fagytól! Gyermekektől távol tartandó!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: